Arkadaşlar forumda Hamachi die aratırsanız güzel bir yazılım bulanacaksınız vpn ile ilgili...
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda Vpn Nedir ? Nasıl yapılır ? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar forumda Hamachi die aratırsanız güzel bir yazılım bulanacaksınız vpn ile ilgili......
Arkadaşlar forumda Hamachi die aratırsanız güzel bir yazılım bulanacaksınız vpn ile ilgili...
Bu tür uygulamalar yapmak için Telekomdan statik IP talebinde bulunmak gerekiyor.
yaw bu bölüme takılmıyorum ama hadi yeni modun şerefine bakınayım dedim çok güzel konu e-diablo eline sağlık![]()
Bence Oracle.
Tek noktada statık olması yeterlı orayı tum aramaları kabul edecek yer yapıp gerısıne orayı arattırabılırsınız.mabel2000 tarafından iletildi.
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
emeğine sağlık e-diablo vpn bağlantısını güzel anlatmışsın
Bir zaman bulsam softtan - harda harddan - softa onlarıda anlatacağım ve değişik çözümler konusunda yazacağım ama nerde zamaaan![]()
Zoom x4'den gerçekleştirebiliyomuyuz vpn bağlantısını yada software olarak bi çözümü varmı?
İşin zoom tarafını bilmiyorum soft olarak bu aygıtlara bağlanman mümkün yada bir vpn server kurarsın ama tamamiylle soft nekadar mantıklı o ayrı çünki makinaları bir noktaya bağlamak gereksiz bant genişliği ve zaman kaybına yol acacaktır. Üstüne birde yazılım hataları sorun o yüzden en mantıklı iş networkleri komple birnirlerine bağlamak.
oyun oynamak için kurucam aslında cisco nun bi programı vardı VPN client diye yazılım sorunları pek etkilemicektir.
Biçok program var ama yazılım tabanlı olunca oyunlar malesef pek çalışmıyor. Zaten vpn de trupu değerleri çok düşük olur o nedenle çok büyükhayal kırıklıklarına uğruyabiliriniz.
Bildiğim kadarı ile zoom x4 ,x6 da donanımsal VPN yok , x5'in Voip destekli bir modeli var ama tam emin değilim,
Hamachi nin güvenliği hakkında bilgim yok ama C&C Generals'ı 4-5 kişi oynamamızı sağlıyor geriside önemili değil :P
Cisco'nun sadece VPN için donanımları ve birlikte çalışacak yazılımları var en yüksek güvenlik için ama fiyatları bol sıfırlıdır (tanıtımını yaptılar bol bol ama örnek bir projenin fiyatını söylemediler :P )
hocam çok iyi bir anlatım teşekkürler..
Arkadaşlar benim sorunum Cisco Systems VPN Client programını işyerindeki bir pc'ye kuramıyorum. Son install aşamalarının birinde DNE : Deterministic Network Enhancer adında bir hata veriyor. Ve makinayı yeniden başlatmamı söylüyor. Problemin nereden kaynaklandığını anlayamadım. Bir dip not bilgisayarın güvenlik duvarı açık fakat güvenlik merkezinden içine girmemi engelliyor. Bilinmeyen bir sebepten güvenlik duvarı menüsüne girilemedi hata mesajı geliyor. Yardımı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
arkadasım burası software bolumu degıl konunu oraya acmanı tavsıye ederım.
İlla markayı vurguluycak![]()
Vurulmuş temiz alnından uzanmış yatıyor. BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR ( *