+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Wireless bağlandı gözüküyor ancak net yok

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda Wireless bağlandı gözüküyor ancak net yok başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar merabalar, şu zamana kadar yaklaşık 2 senedir laptoptan sorunsuz olarak wirelessle internete bağlanabiliyordum.bi arkadaşım geldi, birlikte aynı modemden gene ...

UUR
    UUR çevrim dışı
    New Member UUR Avatar
    Katılım tarihi
    02.12.2007
    Nereden
    Antalya

Wireless bağlandı gözüküyor ancak net yok

Arkadaşlar merabalar, şu zamana kadar yaklaşık 2 senedir laptoptan sorunsuz olarak wirelessle internete bağlanabiliyordum.bi arkadaşım geldi, birlikte aynı modemden gene sorunsuz bağlandık 2 laptopla.Daha sonra ethernetle ağ kurmak istedik, benim xp onunsa vistaydı, pek de beceremedik zaten, vazgeçip kapattık neyse.Ancak ondan sonra ben bir daha internete bağlanamadım, arkadaşımdaysa hala bi sorun yoktu :S

Normal şekilde tek başıma girdiğimde bağlandı diyor ama yayın gelmiyor, farklı bi yerde farklı bi modemle denedim gene aynı şey oldu, bağlandı diyor ancak yayın gelmiyor.. Ne yapmalı? hiç bi ip filan değiştirmedim, hiç bi ayar değişikliği yapmadım, bu ağ kurma işinden sonra oldu.. Bi çözüm önerebilirmisiniz?? Teşekkür ederim şimdiden..

Cool Member ogux Avatar
    Katılım tarihi
    06.03.2006
    Blog Mesajları
    1

Ynt: Wireless bağlandı gözüküyor ancak net yok

Bir şekilde bir değişiklik olmuş dns ayarlarında degısıklık yapmıs olabılırsın veya nod32 kullanıyorsan trafıgı kılıtlemıs olabılırsın bunları bır gozden gecır sorun cozulmesse yazarsın...

Bheyaz
    Ziyaretçi

Peki bu Wireless baskasinin Wirelessi miydi? baskasinin Wireless i ise o zaman baglanmis görünüp internete baglantinizi kesmis olabilir.

Ya da Lokal baglanti oluyordur, fakat internet baglanti yapmiyordur.
    Bunu cözmek icin Wireless baglantinizi deaktif edip, sonra tekrar aktifleyin. Belki bu sekilde sorunu cözebilirsiniz.

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Netinin ayarlarını silip baştan yüklemeyi dene. Bilgilerini falan yine aynı şeklilde eksiksiz doldur. Eski ayarlarına dönecektir. Yine bağlanmıyorsa türktelekomu arayıp teknik servisten nettinin durumunu öğren. Ha bi de en basitinden kapatıp açmayı dene . Bazen benim net gittiğinde kapatıp açıyorum düzeliyo .

+ Cevap Yaz