Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda ACER 5520G Laptopum Kapanmıyor Yarım Lütfen!!! başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar acer 5520 g laptopumu kapatamıyorum.Windows Vista yükledim 2 farklı cd den fakat sonuc değişmedi yine kapatamıyorum bilgisayarımı Kapanıyor yazıyor ...
Arkadaslar acer 5520 g laptopumu kapatamıyorum.Windows Vista yükledim 2 farklı cd den fakat sonuc değişmedi yine kapatamıyorum bilgisayarımı Kapanıyor yazıyor daha sonra monitor kapanıyor ve öyle kalıyor.Yeniden başlatıncada aynı anakart driverlarını değiştirdim ekran kartı driverlarınıda fakat sonuc değişmedi ve su an hic bir driverı yüklü değil aynı sonucu... Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Ynt: ACER 5520G Laptopum Kapanmıyor Yarım Lütfen!!!
Bir ara vıstada kapanmama dıye bır olay vardı ve bıp program verılıyordu kurdugunda sorun cozuluyordu o programı bır arastır veya sp1 kurarakta cozulebılır ama esınlıkle o programı bul bulamazsan soyle bır koseye atmısımdır kesın bulur gonderırım kolay gelsın...
Yanlıs versıyonu yuklemıssındır ondan calısmıyordur bırdaha bıos update yapmanı onermıyorum kı aynı modelde kırk cesıt farklı versıyonu kullanılan anakartların dogru update yapmak cok zor keske daha erken cevap verseydım de sorunu bunlar olmadan cozebılseydık neyse inşallah istediğin gibi garantiye dahil ederler
walla oguz kardeş cok saol ya ilgin için bios .1.10dan 1.33 e kadar version war kötü bir durum.Ben hata ettim düsünemedim ACER 5520g nin farklı modelleride olduğunu ondan eski 1.23 version vardı onu yükledim canı sisteyince açılıyor ve cogu zaman acılmıyor:S