+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

ACER aspire 9300 bluetooth ve reader sorunu YARDIM...

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda ACER aspire 9300 bluetooth ve reader sorunu YARDIM... başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar ..bende acer aspire 9300 notebook war..ama anlayamadıgım sey..üzerinde bluetooth tuşu war..kart reader war.ama ikiside calısmıyo...xp kurulu systemde...anlayamadım..acaba üzerinde yokmu..sadece ...

New Member
    Katılım tarihi
    02.11.2007

ACER aspire 9300 bluetooth ve reader sorunu YARDIM...

Arkadaslar ..bende acer aspire 9300 notebook war..ama anlayamadıgım sey..üzerinde bluetooth tuşu war..kart reader war.ama ikiside calısmıyo...xp kurulu systemde...anlayamadım..acaba üzerinde yokmu..sadece tuştanmı ibaret...yoksa bi hatamı sözkonusu..İLGİLİ ve BİLGİLİ ARKADASLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM...

Member Yılm@z Avatar
    Katılım tarihi
    07.07.2005
    Nereden
    Bursa

Ynt: ACER aspire 9300 bluetooth ve reader sorunu YARDIM...

Alıntı uykuludj tarafından iletildi. Mesajı göster
    Arkadaslar ..bende acer aspire 9300 notebook war..ama anlayamadıgım sey..üzerinde bluetooth tuşu war..kart reader war.ama ikiside calısmıyo...xp kurulu systemde...anlayamadım..acaba üzerinde yokmu..sadece tuştanmı ibaret...yoksa bi hatamı sözkonusu..İLGİLİ ve BİLGİLİ ARKADASLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM...
    Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş görünen veya devre dışı bırakılmış bir donanım varmı. Bazı üreticiler mesela acer diyelim 9000 serisi cihazların kasasını standart üretir. Standart olarak üretildiği için bluetoth düğmesi vardır. Bluetoth donanımı bi üst modelinde vardır 9300 de değilde 9400 modelinde vardır ama notebookları yan yana koyduğunuzda kasanın tasarımı aynıdır.

Touchpadin sol kısmında özellikleri yazar orada bluetoth yazıyormu veya kasanın altında bluetoth etiketi vardır o etiket bulunuyormu. Eğer bulunmuyorsa notebookunuzda bluetoth özelliği yoktur. bulunuyorsa donanımsal bir probleminiz olabilir.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.02.2008

Acer - Türkiye adresinden de marka ve ürüne dair bilgiler yada yüklenmemişse driverları bulabilirsiniz.

New Member
    Katılım tarihi
    02.11.2007

Cevap: Ynt: ACER aspire 9300 bluetooth ve reader sorunu YARDIM...

Alıntı Yılm@z tarafından iletildi. Mesajı göster
    Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş görünen veya devre dışı bırakılmış bir donanım varmı. Bazı üreticiler mesela acer diyelim 9000 serisi cihazların kasasını standart üretir. Standart olarak üretildiği için bluetoth düğmesi vardır. Bluetoth donanımı bi üst modelinde vardır 9300 de değilde 9400 modelinde vardır ama notebookları yan yana koyduğunuzda kasanın tasarımı aynıdır.

Touchpadin sol kısmında özellikleri yazar orada bluetoth yazıyormu veya kasanın altında bluetoth etiketi vardır o etiket bulunuyormu. Eğer bulunmuyorsa notebookunuzda bluetoth özelliği yoktur. bulunuyorsa donanımsal bir probleminiz olabilir.
    Bİlgiler için cok tesekkur ederim...aynen dediginiz gibi bluetooth tuşu war ama...baska hiçbiyerde bluetoothla ilgili bişey yok...anladımki...bunda bluetooth yok..yardımcı oldugunuz için tekrar tesekkur ederim...

New Member
    Katılım tarihi
    15.03.2008
    Nereden
    türkiye antalya

acer 9300

merhaba aspire acer 9300 modeline sahibim. laptop ta bluetooth var ama driver ı yüklü değil.acerin resmi sitesine baktım ama driver ı bulamadım.nerden bulabilirim??yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

New Member
    Katılım tarihi
    02.07.2007

Acer Aspire 9300 serisinde bluetooth yoktur.

+ Cevap Yaz