+ Cevap Yaz
Results 1 to 12 of 12

Alienware m15x yorum ve bilgi .

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda Alienware m15x yorum ve bilgi . başlıklı konu tartışılıyor; sevgili arkadaşlar bu makine ile ilgili bilgisi olan varmı,yani teknik servis olsun vs. gibi bu makine ile ilgili bilmem gereken ...

Cool Member mustafadogus Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

Alienware m15x yorum ve bilgi .

sevgili arkadaşlar bu makine ile ilgili bilgisi olan varmı,yani teknik servis olsun vs. gibi bu makine ile ilgili bilmem gereken handikaplar nelerdir. bana tavsiye edermisiniz ?
    İSTEYENLERE EDREMİTTEN NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞ GÖNDERİLİR

Senior Member _punisher_ Avatar
    Katılım tarihi
    14.01.2008
    Nereden
    Çanakkale

Ynt: Alienware m15x yorum ve bilgi .

alienware bildiğim kadarıyla amerikada çok yaygın olan ama Türkiye'de satışı yapılmayan bi marka.Üreticisi Dell olduğu için dell in teknik servislerinde alienware da bakım görebilir diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi ancak yurtdışından getirtebilirsin.(Tam bi performans laptop'ı dır.)

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.12.2009
    Nereden
    izmir

sadece bu makinanın izmirde best buy da satuldığını biliyorum. inceledim bu makinayı orada ve süper bir makina olduğunu gördüm. ama fiyat 4000dolar +kdv idi

Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

Alıntı samtkoy tarafından iletildi. Mesajı göster
    sadece bu makinanın izmirde best buy da satuldığını biliyorum. inceledim bu makinayı orada ve süper bir makina olduğunu gördüm. ama fiyat 4000dolar +kdv idi
    yaa bu makinanın bana hediye gelme ihtimali var burada servisi falan yoksa hiç bulaşmıyım

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.12.2009
    Nereden
    izmir

Sonuçta bir dell ürünü olduğu için dell bakmaktadır servisine. Bence benim bildiğim gördüğüm en iyi laptop

Rookie Member Eriador Avatar
    Katılım tarihi
    24.04.2007
    Nereden
    Orlando

keşke hangi setup larla sana gelicek onu yazsaydın ona göre daha iyi yorum yapabilirdim.
    alienware ler iyi laptoplardır ama biraz tuzludur.Dediğin m15x leri canlı olarak kullandım ( Amerika'da yaşıyorum )

* ama benim kullandığım iyi bi donanımlı bi m15 x di ! Çünkü bu laptoplar $1,199 dan başlıyor istediğin özelliklere göre fiyatı 5000+ dolara kadar çıkıyor :
    size laptop u alırken önünüze menu çıkıyor orda : 1- ekran kartı 2- işlemci 3-ekran 4-Ram 5-Hard disk gibi bikac ek daha var
    bunlara göre m15x inizi geliştire biliyorsunuz ama dediğim gibi en sadesi 1.199 yane her m15x aynı değildir.Hepsinin farklı özellikler vardır.Madem Alienware e giriştin almışken güclü bi setup lı makine alında adının hakkını versin derim ben
    onun özellikleri olan aynı marka hp lere filan bakın arada biraz fiyat farkı var sadece isim için almaya değermi ona siz karar verin .

Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

Alıntı Eriador tarafından iletildi. Mesajı göster
    keşke hangi setup larla sana gelicek onu yazsaydın ona göre daha iyi yorum yapabilirdim.
    alienware ler iyi laptoplardır ama biraz tuzludur.Dediğin m15x leri canlı olarak kullandım ( Amerika'da yaşıyorum )

* ama benim kullandığım iyi bi donanımlı bi m15 x di ! Çünkü bu laptoplar $1,199 dan başlıyor istediğin özelliklere göre fiyatı 5000+ dolara kadar çıkıyor :
    size laptop u alırken önünüze menu çıkıyor orda : 1- ekran kartı 2- işlemci 3-ekran 4-Ram 5-Hard disk gibi bikac ek daha var
    bunlara göre m15x inizi geliştire biliyorsunuz ama dediğim gibi en sadesi 1.199 yane her m15x aynı değildir.Hepsinin farklı özellikler vardır.Madem Alienware e giriştin almışken güclü bi setup lı makine alında adının hakkını versin derim ben
    onun özellikleri olan aynı marka hp lere filan bakın arada biraz fiyat farkı var sadece isim için almaya değermi ona siz karar verin .
    dedigim gibi bu hediye ama cok uzarsa ben kendime buradan bitane alırım yani o makina bana gelmeyede bilir neyse olucak işe bakalım biz gene her halükara karşı bana 2000 tl peşin bir makina tavsiye edermisiniz.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.12.2009
    Nereden
    izmir

casperın bozuldu mu yoksa

Katılım tarihi
    24.04.2007
    Nereden
    Orlando

Alıntı mustafadogus tarafından iletildi. Mesajı göster
    dedigim gibi bu hediye ama cok uzarsa ben kendime buradan bitane alırım yani o makina bana gelmeyede bilir neyse olucak işe bakalım biz gene her halükara karşı bana 2000 tl peşin bir makina tavsiye edermisiniz.
    şahsen ben 1 hafta önce ebay den HP 17.3" DV7-3079wm bu laptop u aldım

özellikleri :

HP 17.3" Pavilion dv7-3079wm Entertainment Laptop PC:
    AMD Turion II Ultra dual-core processor M600
    Offers 2.4GHz speed, 3.6GT/s, and a 2MB L2 cache for enhanced performance and battery life
    4GB DDR2 system memory
    Enough memory to handle today's most memory-hungry applications
    640GB SATA hard drive, 7200 rpm
    Stores up to 181,000 photos, or up to 158,000 songs, or up to 76 hours of HD video and more
    17.3" diagonal HD+ LED BrightView display. Browse the Web and watch movies with native support for high-definition content
    ATI Mobility Radeon HD 4650 with up to 2815MB total available graphics memory, 1024MB dedicated
    Blu-ray Disc Optical Drive
    Play high-definition Blu-ray Discs, or play and create CDs and DVDs in multiple formats
    Wireless Wi-Fi and wired Ethernet, Connect to a broadband modem (cable or DSL) wirelessly or using the wired 10/100Mbps Ethernet port. You can also wirelessly connect to a WiFi signal/hotspot with built-in 802.11 b/g/n

REFURBISHED değil sıfırdı 775 dolara geldi gayet memnunum bunu tavsiye edebilrim size. GTA 4 Crysis gibi güçlü donanım isteyen oyunları rahatlıkla oynuyorum

Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

şahsen ben 1 hafta önce ebay den HP 17.3" DV7-3079wm bu laptop u aldım

özellikleri :

HP 17.3" Pavilion dv7-3079wm Entertainment Laptop PC:
    AMD Turion II Ultra dual-core processor M600
    Offers 2.4GHz speed, 3.6GT/s, and a 2MB L2 cache for enhanced performance and battery life
    4GB DDR2 system memory
    Enough memory to handle today's most memory-hungry applications
    640GB SATA hard drive, 7200 rpm
    Stores up to 181,000 photos, or up to 158,000 songs, or up to 76 hours of HD video and more
    17.3" diagonal HD+ LED BrightView display. Browse the Web and watch movies with native support for high-definition content
    ATI Mobility Radeon HD 4650 with up to 2815MB total available graphics memory, 1024MB dedicated
    Blu-ray Disc Optical Drive
    Play high-definition Blu-ray Discs, or play and create CDs and DVDs in multiple formats
    Wireless Wi-Fi and wired Ethernet, Connect to a broadband modem (cable or DSL) wirelessly or using the wired 10/100Mbps Ethernet port. You can also wirelessly connect to a WiFi signal/hotspot with built-in 802.11 b/g/n

REFURBISHED değil sıfırdı 775 dolara geldi gayet memnunum bunu tavsiye edebilrim size. GTA 4 Crysis gibi güçlü donanım isteyen oyunları rahatlıkla oynuyorum
    kardeşim makine cok güzelde ben ddr3 istiyorum bende şimdi core i7 işlemcili bimakina va zaaten ama elimden çıkıcak gibi bana gene o ayar ben oyuna falan düşkünüm biraz

Katılım tarihi
    24.04.2007
    Nereden
    Orlando

benim makinayı örnek söledim yane alırsanız ebay den alın TR ye göre çok daha makul fiyatlarda bulabiliyorsunuz sadece bi kac gün kargo bekliceksiniz
    Umarım hayırlısı ile istediğiniz laptop u alırsınız koaly gelsin

Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

benim makinayı örnek söledim yane alırsanız ebay den alın TR ye göre çok daha makul fiyatlarda bulabiliyorsunuz sadece bi kac gün kargo bekliceksiniz
    Umarım hayırlısı ile istediğiniz laptop u alırsınız koaly gelsin
    benim makina bu linkte !
    Validation results for mustafadogus

+ Cevap Yaz