Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda arkadaşlar hangi minibook? başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar sürekli yanımda taşımak için bir minibook almayı düşünüyorum...genel olarak özellikler aynı ...nihayetinde atom işlemci fakat çok ta kasılan bir ...
arkadaşlar sürekli yanımda taşımak için bir minibook almayı düşünüyorum...genel olarak özellikler aynı ...nihayetinde atom işlemci fakat çok ta kasılan bir makine almak istemiyorum ...birazda kararsız kaldım birkaç kişi çok yavaş dedi hatta mouse nin oku bile kasılarak gidiyor dediler...siz ne diyorsunuz ve hangi makineyi öneriyorsunuz ...hızı iyi olan bir makine...
Yok artık, mouse oku kasılarak gidecek kadar da kötü makineler değiller. Kim söylediyse sallamış direk.
Söylediğiniz gibi hemen hepsi aynı donanımlardan oluşuyor, sadece kasası farklı. Film izlemek, internete girmek, Office programlarıyla çalışmaksa tek istediğiniz o zaman işinizi görür. Ama oyun oynamak, HD film izlemek, işlemci ve grafik gücü kullanacak programlar kullanmak şimdilik mümkün değil bu makinelerle.