+ Cevap Yaz
Results 1 to 9 of 9

asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla başlıklı konu tartışılıyor; asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla cok seviyorum özelliklerde iyi Core 2 Duo 1.83 80 gb bluetooth kart ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    31.01.2007
    Nereden
    izmir

asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla

asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla cok seviyorum özelliklerde iyi Core 2 Duo 1.83
    80 gb
    bluetooth
    kart okuyucu
    14"
    128 dahili ekran kartı
    1 gb ram

ben cok begeniyorum
    sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum

New Member alars Avatar
    Katılım tarihi
    03.02.2007

Re: asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla

ekranın boyutu konusunda bir sıkıntın yok dimi?

New Member
    Katılım tarihi
    28.01.2008

Ynt: asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla

arkadaşlar benim asus a8jn bilgisayarım var, özellik ve performans olarak çok memnunum ama şöyle bir sorun var;

bilgisayarı ilk aldığımda hard disk hatası verdi ve servise gitti hard disk değişti, servisten geldikten sonra sol arkasında, menteşelerin olduğu yer, önce bi çatlak oluştu sonra da o kısım açılmaya başladı, ekran sallanmaya tutmamaya başladı, servise götürdüm, widesecreenlerde genel bi sorun olduğu, ortadan açmadığımız için vidaları tutan yerlerin parçalandığı söylendi(ki kullanan bilir bu bilgisayarı ortadan açmamak mümkün değil! özellikle uğraşmadığınız sürece gayri ihtiyari bi biçimde ortadan açıyorsunuz...) kullanıcı hatası diyip bana 110 ytl ödettiler ve cover ı değiştirdiler. 2 hafta da bilgisayarsız kalmam cabası. bilgisayarı servisten alalı 2 ay ya da 3 ay oluyor şu an net tarihi hatırlamıyorum ve gebe sol tarafta açılma var gene aynı sorun başladı. götürücem tekrar ama bunun tekrarlanmamasını istiyorum ben, kullanıcı hatasını kesinlikle kabul etmiyorum, çok dikkat ettim çünkü bu sefer, ve 2-3 ayda böylesi bişeyin tekrarlaması da çok şaşırtıcı geldi bana...

şimdi soruyorum arkadaşlar bu bilgisayarı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı??

NOT: bu bilgisayardan iki tane aldık aynı zamanda ve diğerinde de aynı sorun var. iki farklı kişi kullanıyor bu bilgisayarları...

New Member
    Katılım tarihi
    27.07.2008
    Nereden
    BURSA

merhaba.. arkadaşlar benim de a8jn laptopum var çatlama sorunları yaşadım ama birde benim bilgisayarım varolan kablosuz ağları görmüyor.. ağ anahtarı açık kablosuz etkin... driverleri güncelledim bir şey değişmedi

New Member
    Katılım tarihi
    28.08.2007
    Nereden
    ankara

yukardaki yorumlara katılıyorum, a8jn'de kasa olarak çok kötü malzeme kullanılmış, benimkide çatladı yaklaşık 4ay oldu çatladı kırıldı parçaları döküldü...
    Bende servise verdim garanti kapsamında yaptırdım.2008 yılında...

Tekrar çatladı, kırıldı..
    şuan ekran açıkken sabit durmuyor, maalesef yıkılıyor duvara yaslanmadan

lcd ye giden kabloları falan açıkta maalesef şuanda korkum o kabloların kopmasıydı..
    neyse ki yeni birlcd monitör aldım tabi yanında mouse ve klavyede ... oldu şimdi masaüstü...

Bunun yanı sıra ramı 4gb yapınca performans olarak halen tatmin edici Cs3, MS 2007, combat arms, itunes kaspersky ve dier gerekli programların çoğu kurulu.

Sanırım bundan sonra asus notebook almam !!

V.I.Member pckopat_07 Avatar
    Katılım tarihi
    26.06.2008
    Nereden
    Antalya
    Blog Mesajları
    1

ne laptopmuş oluyor böyle laptoplar bir de f3 serisi vardır menteşe sorunlu

New Member
    Katılım tarihi
    09.02.2010
    Nereden
    antalya

Arkadaşlar ne yazıkki bu mağdurlardan biriside benim. 2007 Yılında aldığım a8jn notebook 1 yıl sonra lcd menteşesinin sol kısmında çatlama yaptı. servis garanti kapsamında komple kasa değiştirdi ve geldikten 1 ay süreç içerisinde yine aynı problem meydana geldi. 2 kez lcd cover değiştirildikten sonra aradan 1 yıl geçti ve garanti süreci bittikten 1 ay sonra kasa lcd cover sol menteşe kısmında yine çatlama yaptı ve garantisi dolduğu için ücretli onarım yaptılar. Asus F3 ve A8 serisinin kasalarında işçilikleri gerçekten çok kötü. Bu arada a8jn serisi 4gb. ram bellek destekliyormu? Benim bildiğim max. 2 gb. destekliyor.

New Member
    Katılım tarihi
    28.08.2007
    Nereden
    ankara

Şuan üzerinde 4gb kingston ram war xp zaten 4gb desteklemiyor ama vistada 4gb görünüyor.

Geçenlerde yurtdışından güzel bir yapıştırıcı aldım tamamen menteşeleri kendim yapıştırdım harika oldu gerçekten ilk günkünden sağlam oldu.
    Üst kapak kısmında yapıştırıcı izleri kaldığı için elektrikli zımpara ile temizlemek istedim.Makinanın yarattığı titreşimden sanırım içindeki kapak tutucu metallerden birisi düştü ve ekran kartını kısa devre yaptı.Servislerde dahil hiç bir yerde 2.el orjinal ekran kartını bulamadım.

çalışır vaziyette satmak isteyen varsa ulaşabilirler. [code] 55 577 6200[ /code]

Cool Member mustafadogus Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2006
    Nereden
    balıkesir-edremit

Alıntı cihat.akkan tarafından iletildi. Mesajı göster
    asus A8JN arkadaslar iyi mi yapmışım bunu almakla cok seviyorum özelliklerde iyi Core 2 Duo 1.83
    80 gb
    bluetooth
    kart okuyucu
    14"
    128 dahili ekran kartı
    1 gb ram

ben cok begeniyorum
    sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum
    hayırlı olsun tabikide ama bildigin gbi Core 2 Duo gibi işlemcilerin devirleri kapamıyo artık corei7,corei5,corei3 dışında kalanlar artık ileriy hazla taşımaz genede güle güle kullan iyi iş görür
    İSTEYENLERE EDREMİTTEN NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞ GÖNDERİLİR

+ Cevap Yaz