Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda Barebone Notebook Tanıtım Toplantıları...İstanbul. başlıklı konu tartışılıyor; Çizgi Elektronik, TurkNote deneyimi ve 25 yıllık sektör birikimiyle Türk Bilişim Sektörünü ilk CBB uyumlu ürünlerle tanıştırmakta ve bu kapsamda ...
Çizgi Elektronik, TurkNote deneyimi ve 25 yıllık sektör birikimiyle Türk Bilişim Sektörünü ilk CBB uyumlu ürünlerle tanıştırmakta ve bu kapsamda Barebone Notebook Sistemleri Tanıtım Toplantıları düzenlemektedir.
Sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul'da düzenlenecek olan toplantılarla Intel CBB ürünlerini temel alan Barebone Notebook Sistemleri Projesi, Türk bilişim sektörüne tanıtılacaktır. Çizgi Elektronik, projede yer alan üreticilerden CBB uyumlu ürünleri ithal edecek ve bunları mevcut deneyimi, CRM ve teknik destek altyapısı ile Türkiye'de kendi markasını oluşturan firmalara sunacaktır.
Toplantılara online kayıt olmak için tıklayınız...
Toplantıların yapılacağı tarih ve yerler şöyle:
17 Ekim 2006 - Ankara Akar Otel
18 Ekim 2006 - İzmir Kaya Prestij Otel 2 Kasım 2006 - İstanbul Sürmeli Oteli
Tüm programlar saat 16:00'da başlayacaktır.
Tüm katılımcılara notebook montaj döküman ve vidolarından oluşan DVD'leri... ve ürün tanıtımları verilecektir.
merak ettiğim bir konu var... barbone sistemlerde parçaları kendimiz isteğe göre seçebiliyoruz... peki grafik kartının sisteme bağlantısı nasıl bildiğimiz masaüstü sistemlerdeki gibimi?
mesela şimdi bütçem yetmediği için
işlemci 1,66 Core 2 Duo yada Core Duo
DVD yazıcı yerine basit bir CD-ROM
grafik bağdaştırıcıyı da GO 6200 yapsam yada olmaz ama Intel Graphics Media 945 GMA olsa
ram zaten istediğim zaman arttırabiliyorum...
şimdi aklıma gelmeyen maliyeti düşürecek diğer parçalar....
bunları daha sonra değiştirebilme şansım oluyormu?
Benimde bu konuyla ilgili bir kaç kaygım var ve bunun için bu toplantıya katılmam gerekicek
İstanbuldan katılımcı olmak isteyenler varsa birlikte gidebiliriz.