Arkadaşlar bu pc yi kullanan varmı hiç bir yerde hakkında bahsedilmemiş bir kaç yorum gördüm iyi olduğu söyleniyor fiyat olarak da gayet uygun düşünceleriniz neler?![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda Hp Compaq Presario C799Tr FM166EA? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar bu pc yi kullanan varmı hiç bir yerde hakkında bahsedilmemiş bir kaç yorum gördüm iyi olduğu söyleniyor fiyat olarak ...
Arkadaşlar bu pc yi kullanan varmı hiç bir yerde hakkında bahsedilmemiş bir kaç yorum gördüm iyi olduğu söyleniyor fiyat olarak da gayet uygun düşünceleriniz neler?![]()
ben de merak ediyorum...
o pc'yi teknosanın sitesinde gördüm.ben de bi laptop almak istiyorum ama pek anlamıyorum bilgisayardan ama bi de bunu gördüm hepsiburadacom da :
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T5850 2.16Ghz 3GB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 585H3A SİYAH
bunun da belleği 3 GB ...
remicade alacaksan notebook bence en yeni işlemci teknolojili olandan
al o dell modeli yerine 4 çekirdekli yeni montevina işlemcili notebooklar var casper çıkarmış ürünler burda:Dizüstü Bilgisayar| Nirvana Montevina Notebook | Casperstore.NET | Casper Bilgisayar Alışveriş Sitesi
bunlardan fiyat olarak sana uyanı seç ayrıntılı inceleyelim
bence almışken bunlardan al yeni bir teknoloji
ürünler hakkında ayrıntı burda:CHIP Online - Casper Nirvana
okuyup bilgi edinebilirsin
uzmanlar incelemiş ve her yönden yüksek derece almış.
dr.pc önerin için teşekkürler,bilgisayar alma konusunda pek bilinçli değilim,yardıma ihtiyacım var...casper'in ürünleri gerçekten fiyatına göre çok iyi...aslında ben oyun oynamıycam autocad falan da kullanmıycam.çok fazla belleğe yada çok güçlü işlemciye ihtiyacım olmayacak...basit ihtiyaçlarım var:tez yazmak, müzik dinlemek,dvd izlemek, nette dolaşmak gibi...2GB bellek,2Ghz. işlemci 15.4 inch ekranı olan fiyatı 1500 YTL'den ucuz olan bi alet işimi görecektir.benim için klavyesinin touchpad inin kalitesinin iyi olması ekranın ve sesinin de kaliteli olması önemli...casper'ın bu bakımdan kalitesine güvenebilir miyim pek iyi şeyler söylemiyolar ...onun dışında önerebileceğin bi dizüstü var mı?
casper a güvenebilirsin ben de güvendim ve haklı çıktım
ben memnunum umarım sen de memnun olursun
bende hiçbir sorun çıkmadı
arkadaşım saydığın işleri casper notebookla
çok rahat yapabileceğini düşünüyorum
kalite olarak da iyi
sana bu modeller uyar:
1.www.koysepete.com | Hesaplı Alışveriş Sitesi | Casper Nirvana CPM-P840-3F15 15.4 inç Notebook
2.Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | CASPER NIRVANA CPB-T585-9F95 CORE 2 DUO T5850 2.16Ghz 2048MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
bunlardan birini alabilirsin ikiside çok iyi ikisini de öneririm
2. tasarım olarak daha iyi dışı piano black içi inci beyazı
1.özellik hız olarak daha iyi
işlemcisi süper
![]()
ben de arkadaşa katılıyorum
caspera güvenebilirsin özellikleri performansı yüksek bir modeli
uygun fiyata casperdan alırsın ben de aldım
memnunum sorun yok bende de
bence arkadaşın önerdiği modellere bak
seçtiğini al hepsi çok iyi gerçekten
Casper CPM-T940-4K15 ben bu modeli aldım ve herkese tavisye edeeim arkadşlar.. ayrıca Chip test merkezinden tam puanla geçmiştir. Bu makina tam bir canavar üstelik fiyatıda çok uygun(Özelliklerine göre tabiki).. Core2Quad işlemciden önce gelen en hızlı notebook'tur.
İşlemci Markası
Intel®
İşlemci Teknolojisi
Centrino® 2 Mobile Technology
İşlemci
Core™2 Duo
İşlemci Model Numarası
T9400
İşlemci Hızı
2.53 GHz
FSB (MHz)
1066
İşlemci Önbellek (L2)
6 MB
Bellek (RAM)
RAM (MB)
4096
Slot Türü
DDR2
RAM Hızı (MHz)
800
Harddisk (HDD)
Disk Kapasitesi (GB)
320
Form Faktör
2.5"
HDD Tipi
SATA
Ekran
Ekran Boyutu
15.4"
Ekran Formatı
16:9
Ekran Tipi
WXGA TFT (Parlak Ekran)
Maksimum Ekran Çözünürlüğü
1280 x 800 piksel
Ekran Kartı (VGA)
Ekran Kartı (Grafik Yongası)
Nvidia GeForce 9600GS
Ekran Kartı Üzerindeki Bellek (MB)
512
Paylaşımlı / Paylaşımsız
Turbo Cache
Ekran Kartı Maksimum Bellek (MB)
1024
Kamera
Kamera
Var
Kamera Çözünürlüğü
2,0 MP
Sürücüler
Optik Sürücü (CD/DVD/W/RW)
DVD-RW Dual
Yerleşim
Dahili
DVD Yazma
Evet
DVD Okuma
Evet
CD Yazma
Evet
CD Okuma
Evet
Ses
Ses Kartı
High Definition Audio
Klavye & Mouse
Klavye
Q Türkçe
Mouse
Touchpad
İletişim
Bluetooth™
Var
Kablosuz LAN
Var
Kablosuz LAN Chipset
Intel Pro-Wireless 5100
Portlar
USB
2 x USB 2.0
DVI-D Portu
Var
Kart Türleri
MS/MS PRO/ MMC/ SD
Yazılımlar
İşletim Sistemi
Microsoft® Windows Vista®
Versiyon 1
Home Premium
Türkçe
Evet
Güç
Pil Türü
Li-Ion
compaq şu anda karşımda ve xp kurmaya çalışıyorum .. ilk izlenimlerim::
oldukça hafif ve şık görünümlü . kapağının açılıp kapması oldukça kullanışlı. touch pad ise hoşuma gitmedi.