+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Nolur biri yardım etsin. BİTTİM BEN!!!

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda Nolur biri yardım etsin. BİTTİM BEN!!! başlıklı konu tartışılıyor; Ya arkadaşlar biriniz yardım etsin. Ya datron mobee 8.9 inc notebook var. Geçenlerde format attım. İyi güzel driverlarını buldum yükledim ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.11.2009
    Nereden
    İstanbul

Nolur biri yardım etsin. BİTTİM BEN!!!

Ya arkadaşlar biriniz yardım etsin. Ya datron mobee 8.9 inc notebook var. Geçenlerde format attım. İyi güzel driverlarını buldum yükledim ama vistadaki gibi xp de öle pat diye wireless dan modeme bağlanmadı. Bunu nasıl yaparım. Driver ını yükledim ama gel gelelim wireless ı nasıl açarım ve nasıl modeme bağlanırım bilmiyorum. Bir de laptop babamın. Babamdan habersiz format attım. Babam beni sıkıştırmaya başladı bu internete girmiyor diye.
    Lütfen yardım edin. Resimli anlatım fln yok mu. Nooolurr.

Moderator Cole Avatar
    Katılım tarihi
    05.04.2008
    Nereden
    ANTALYA

Ynt: Nolur biri yardım etsin. BİTTİM BEN!!!

Sağ altta saatin yanına Kablosuz ağ simgesi vardır.(Wireless Driver'ını düzgün yüklediysen) Çift tıkladğında Vista'daki gibi kullanılabilir ağlar çıkar.Oradan sizin Wireless'ınıza tıklayıp şifre paraola yazdıktan sonra bağlanabilir.Denetim Masasından Sistem'e gir.Oradan da aygt yöneticisi.Düzgün yüklenmemiş veya sisteme tanıtılmamıi bir aygıt varsa orda Bilinmeyen aygıt veya yanında sarı bir ünlem bulunur.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.11.2009
    Nereden
    İstanbul

Tamam sağol driver da hata varmış. Yükledim ama şimdide benim modeme bağlayamıyorum güvenlik anahtarı isttiyor. Girdim bi kere bağladım bu seferde sınırlı diyor. Kafayı yicem yaa. Aslında modemin reset düğmesine bascam ama onla bi ilgisi var mı yokmu. Daha önce bastım bi iki kez. Bi zararı olmasın modemi hepten kaybetmiyek (Modem+laptop bozulması=BABAMIN FİZİK KURALLARINA HAYKIRI TOKATI)

New Member
    Katılım tarihi
    16.11.2009
    Nereden
    İstanbul

Netbook'larda N270 işlemcili olan bir çok modelde wireless bağlantı problemi var buda cihazların wpa2 şifrelemeyi desteklememesinden kaynaklanıyor modeminiz üzerinden kablosuz şifreleme türünüzü wep olarak değiştirin muhtemelen bağlanacaktır.

+ Cevap Yaz