Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda Teknosa Compaq Presario, Driver yok başlıklı konu tartışılıyor; selamlar, teknosanın ön ödemeli kampanyası ile presario f500 modelli laptopu aldım arkadaşa üzerinde vista vardı onu silip xp kurdum ama ...
selamlar, teknosanın ön ödemeli kampanyası ile presario f500 modelli laptopu aldım arkadaşa üzerinde vista vardı onu silip xp kurdum ama hp nin sitesi dahil hiçbiryerde driverları yok? bu nedir ya delirdim gecenin 2 si.... bu aletin driverlarını nasıl bulurum?
hiçbir yerde driver yok bir iki tane buldum chipseti kurdum ama ekran kartı yok ses yok ethernet yok.
teknosaya gittim sordum nedir bu niye driver ı yok diye, hp vermedi biz ne yapalım dediler peki dedim neden böyle bir bilgi yok, xp kurulamaz gibi bir ifade yok dedim, "kurulumuyor mu" dedi, xp kuruldu ama hiçbir driver yok ne yapıcam xp ile mi bakışıcam? cevap yok. bu ne ya milyar para döküyorsun adam driver ını vermem diyor hemde sana bunu söylemiyor ancak ürünü alınca anlıyorsun.
ayrıca ben recovery vs cd si yapmadım dedim nasıl olacakta ben vistayı kurucam dedim, (driver yok ya kursam da birşey değişmeyecek) "SERVİSE GİDECEK" dediler.
böyle birşey var mı ya bir hata olursa recovery yapamazsan servise götür 2 ay bekle, BU NE SAYGISIZLIK YA
maalesef kötü bir durumla karşılaşmışsın. bulunduğun şehirdeki hp servisine telefon açarak yada hp nin istanbul merkezine mail atarak xp driver cd si istemeyi dene, servis haybeye zaman kaybı yaşatacak gibi gözüküyor.
beyler hp presario driverleri elimde mevcut xp için haberiniz olsun bulana kadar canım çıktı yaa neyse bu teknosa basan sa gibi birşey olmuş yardım istiyen arkadaşlar yavuzcanbar@hotmail.com bana ulaşabilirler çünkü ben bağa uğraştım sinir oldum kimse bu stresi yaşamasın
hiçbir yerde driver yok bir iki tane buldum chipseti kurdum ama ekran kartı yok ses yok ethernet yok.
teknosaya gittim sordum nedir bu niye driver ı yok diye, hp vermedi biz ne yapalım dediler peki dedim neden böyle bir bilgi yok, xp kurulamaz gibi bir ifade yok dedim, "kurulumuyor mu" dedi, xp kuruldu ama hiçbir driver yok ne yapıcam xp ile mi bakışıcam? cevap yok. bu ne ya milyar para döküyorsun adam driver ını vermem diyor hemde sana bunu söylemiyor ancak ürünü alınca anlıyorsun.
ayrıca ben recovery vs cd si yapmadım dedim nasıl olacakta ben vistayı kurucam dedim, (driver yok ya kursam da birşey değişmeyecek) "SERVİSE GİDECEK" dediler.
böyle birşey var mı ya bir hata olursa recovery yapamazsan servise götür 2 ay bekle, BU NE SAYGISIZLIK YA
kardeşim ben o işi bi araştırayım sana buluruz birşeyler...
yagmurbil tarafından iletildi.
COMPAQ PRESARİO F505 DRİVERLERİ A DAN Z HEPSİ BENDE VAR İŞYERİMİZE GELİRSENİZ YARDIMCI OLURUZ MAİL VE TLF İLE YARDIMCI OLAMUYORUZ ÜZGÜNÜM yagmurbilgisayaradana@hotmail.com
0 322 226 36 14