Bu sayfada Donanım kategorisindeki Notebook forumunda toshiba notebook aşırı fan sesi? başlıklı konu tartışılıyor; meraba arkedeslar.Toshiba p200d 11L notebook kullanıyorum.AMD işlemcisi olduğundan zaten asırıı ısınıyordu ve artık fAnı aşırı rahatsız edici se cıkarıyor.Resmen titriyor ...
meraba arkedeslar.Toshiba p200d 11L notebook kullanıyorum.AMD işlemcisi olduğundan zaten asırıı ısınıyordu ve artık fAnı aşırı rahatsız edici se cıkarıyor.Resmen titriyor laptop okadar yani.NEyapabilirim niye olmuştur.Garantisi war hala sanırım yollıcam bu gıdışle garantıye???
al eline süpürgeyi
havalandırma kısmına tut aşırı güçte tutma fan aşırı hızlı şekilde dönmesin tozları alabileceğin kadar tut yk ben kapakları açarım temizlerim diyorsan alt kapağı sök fan kanatlarını ve soğutma ızgarasının Kanallarını temizlemeni tavsiye ederim ayrıca fanın üzerindeki bandrolu kaldırıp. bir damla Makine yağı damlatabilirsen Servis sen olursun
garantisi devam etmiyorsa arka kapağı sökebilirsin ama devam ediyorsa bence sökme sonradan servise giderse sorun çıkarabilirler ejderha nın da dediiği gibi süpürgeyle olabilir