hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

acer aspire 5520 g touchpad sorunu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında acer aspire 5520 g touchpad sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaslar ben acer aspire 5520g aldım fakat touchpad i birden bozuldu.touch pad driver larına baktım yine olmadı.sorunun neden kaynaklandıgını ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar...

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 02-04-08, 14:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
lejyoner_0418
New Member

Katılım tarihi: 02.04.08
acer aspire 5520 g touchpad sorunu

ya arkadaslar ben acer aspire 5520g aldım fakat touchpad i birden bozuldu.touch pad driver larına baktım yine olmadı.sorunun neden kaynaklandıgını bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba..memnun olurum
lejyoner_0418 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-04-08, 11:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ogux
Cool Member

ogux Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1
Ynt: acer aspire 5520 g touchpad sorunu

Arkadasım sorunu bırazdaha acarsan daha ayrıntılı olarak yardımcı olabılırz oncelıkle sunu sorayım touchpad tusları calısıyomu sadece mausu mu oynatamıyorsun bunu yazarsan ıyı olur ayrıca normalde caslısması gerekır surucu bu durumda cok onemlı degıldır cunkı wındows kendı tanır touchpad programını kontrol et ayarlarla ılgılı bır sorunolaılrı muhtemelen sorunda ordadır kapatmıs olabılırsın sıstemı kontrol et donanımsal arızayı en son dusu kolay gelsın...
ogux çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-04-08, 11:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
yilmax
Senior Member
Bilgisayarım

yilmax Avatar

Katılım tarihi: 08.02.06
Nereden: İstanbul

Aynı sorun bütün acer notebooklarda var maalesef. Ben de geçen ay uygun sayılabilecek bir fiyata 5520 aldım. Vistada çok yavaş çalıştığından formatlayıp XP Pro kurdum. Sonuç tuşları çalışan ama toucpad kısmı çalışmayan bir dizüstü. Zaten harici mouse kullandığımdan pek dert etmiyorum ama sonuç olarak can sıkıcı.

Dipnot: İnternetten araştırdığımda birçok Acer kullanıcısının da aynı dertten muzdarip olduğunu öğrendim. Acer alacaklara duyrulur.
yilmax çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-08, 11:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
xeriko
Rookie Member

Katılım tarihi: 30.03.08

Alıntı:
yilmax tarafından iletildi. Mesajı göster
Aynı sorun bütün acer notebooklarda var maalesef. Ben de geçen ay uygun sayılabilecek bir fiyata 5520 aldım. Vistada çok yavaş çalıştığından formatlayıp XP Pro kurdum. Sonuç tuşları çalışan ama toucpad kısmı çalışmayan bir dizüstü. Zaten harici mouse kullandığımdan pek dert etmiyorum ama sonuç olarak can sıkıcı.

Dipnot: İnternetten araştırdığımda birçok Acer kullanıcısının da aynı dertten muzdarip olduğunu öğrendim. Acer alacaklara duyrulur.
uyumlu drıverle ıs cozumlenebılır...
xeriko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-04-08, 16:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
yilmax
Senior Member
Bilgisayarım

yilmax Avatar

Katılım tarihi: 08.02.06
Nereden: İstanbul

Alıntı:
xeriko tarafından iletildi. Mesajı göster
uyumlu drıverle ıs cozumlenebılır...
Uyumlu driver derken kendi yanında gelen dvd üzerinden kurdum sürücüleri daha uymulusu olamaz sanıyorum. Her ihtimale karşı internetten de indirip denedim yine tık yok. Yani artık acer'in bu işe bir el atması gerekecek
yilmax çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-08, 13:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
lejyoner_0418
New Member

Katılım tarihi: 02.04.08

arkadasım fn+f7 tuşlarını kullan buyuk ihtimalle bundandır
lejyoner_0418 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 04:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
mr.garfield
New Member

Katılım tarihi: 11.05.08
Nereden: mersin

arkadaşlar bende acer aspire 5315 war...
ama formattan sonra bir türlü touchpad i çalıştıramadım....
her ne kadar driver ini indirip yüklesemde fayda etmedi....
Acer in bu işle ilgilenmesi şart oldu sanırım.....
bu sorunn int.üzerinde yaklaşık olarak kulllanıcıların büyük çoğunluğunn yaşadığını biliyorum...

bir fikri olan warsa....

....
mr.garfield çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 12:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
CyberSoldiers
Member
Bilgisayarım

CyberSoldiers Avatar

Katılım tarihi: 07.04.08
Nereden: Ç A N K I R I

Benim 5315 var hiç driver filan yüklemedim sorunda yaşamadım
(''')_(''')
CyberSoldiers çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 17:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
anil11
New Member

Katılım tarihi: 22.02.08
Nereden: Muğla

arkadaşım bencede fn+F7 tuşunu bi dene.genelde oraya basıyoruz yanlışlıkla sonra çalışmayınca driver arayışlarına giriyoruz.
anil11 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 14:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
turhan_61
New Member

Katılım tarihi: 14.05.08

arkadaşlar bende acer 5520g var 1 aydır tauchpadi bozuk zannediyodm,fn+f7 tuşuna basınca sorun haloldu.
turhan_61 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 15:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
towmusic
New Member

Katılım tarihi: 22.09.07
Nereden: izmir

arkadaşlar bende de bir sorun var oda touchpad de dokunmadan işaretçinin haeket etmesi,çift sol tıklaması falan deli ediyor beni bilgisi olan var mı?
towmusic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 16:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
mustafa3333
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08

ya bendede vista vardı ben önce 5520 g modelinin ekran kartı 128 lik olanını aldım hiç bir oyunu kaldırmıyodu daha sonra ekran kartı 512 olanını aldım 128 likten hiç bi farkı yoktu dedim heralde vistadan kaynaklanıyodur bende xp yüklettim ve düzeldi şu anda tıkır tıkır çalışıoy ama benimde kafama takılan bluetooth sorunu oraya bluetooth tuşunu koymuşlar ama bastığın zaman aygıt yok diyor kullanamıyorum deli oldum yaaa bunun çözümünü bilen varsa lütfen benimle paylaşabilir mi bide pil çok çabuk biityor 1.40 dakika gidiyo gitmiyo bu neden acaba bunu bilen var mı
mustafa3333 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 16:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
mustafa3333
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08

arkadaşım bak aynı sorun bendede oluıyo çok oyun oynadığın zaman veya bilgisayarla çok uğraştığın zaman touck ped istersen dünyanın en iyi laptopunu al kafayı yer o yüzden al bi tane düzgün güzel optik mouse kullan paşa paşa sende sıkıntıya girme bizde girmeyelim
Alıntı:
towmusic tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bende de bir sorun var oda touchpad de dokunmadan işaretçinin haeket etmesi,çift sol tıklaması falan deli ediyor beni bilgisi olan var mı?
mustafa3333 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski Dün, 13:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
tkansiz
New Member

Katılım tarihi: 06.10.08
Nereden: sakarya

Bütün sorun fn+f7 ye basmamanızda... Acer ' ın hiçbir hatası yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tkansiz çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
acer, sorunu, touchpad

Bookmarks
Konu araçları

acer aspire 5520 g touchpad sorunu ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Acer Aspire 5520 Xp Driver aysberg Notebook'lar... 19 02-10-08 02:37
5520 Acer Değişim 10egemen Notebook'lar... 9 17-07-08 16:29
acer aspire camera sorunu sonimparator Notebook'lar... 1 25-02-08 21:48
Acer Aspire-PiL SORUNU !!! Roen Notebook'lar... 0 02-06-07 13:06
acer aspire 5510 ses sorunu karopapaz Notebook'lar... 0 08-11-06 18:57