hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

belirli kriterlere göre laptop önerebilirmisiniz?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında belirli kriterlere göre laptop önerebilirmisiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selamlar arkadaşlar; bu aralar bir laptop ihtiyacım oldu...daha çok müzik kayıt işlemi ve internet kullanımı ön planda olacak...c2d işlemci olmasını ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar...

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 01-06-08, 20:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member
Bilgisayarım

Jackal_Head_Anubis Avatar

Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: Mythological Egypt
belirli kriterlere göre laptop önerebilirmisiniz?

selamlar arkadaşlar;
bu aralar bir laptop ihtiyacım oldu...daha çok müzik kayıt işlemi ve internet kullanımı ön planda olacak...c2d işlemci olmasını istiyorum...pil ömrü uzun ve fan gürültüsü düşük olmalı (hatta hiç olmassa en güzeli)...ayrıca dahili hoparlörleri olmalı ve vasatın üzerinde bir ses vermeliler...hangi marka ve modelleri önerebilirsiniz...bütçe max 1300 ytl civarı...önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

dip not:dell 1525 modeli sizce nasıl?
Eski 02-06-08, 03:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
cankattech
Senior Member

cankattech Avatar

Katılım tarihi: 02.01.08
Nereden: antalya
Ynt: belirli kriterlere göre laptop önerebilirmisiniz?

PACKARD BELL MB87P011 C2D 2.1GHz3GB 160GB VH*Taşınabilir Bilgisayar bu makinada güzel abi düşünürsen sesi de vasatın çok üstünde
Eski 02-06-08, 09:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member
Bilgisayarım

öneri için saol;
özellik olarak oldukça güzel bir ürün ama bütçemin biraz üstünde...bir de marka olarak packard bell hakkında bilgisizliğim nedeniyle bazı soru işaretleri var kafamda (özellikle güvenilirlik konusunda)...
Jackal_Head_Anubis çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-08, 01:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
cankattech
Senior Member

cankattech Avatar

güvelinir marka abi koyuncu elektronik bakıyor cihazlara sağlam firma bence baktığın dell de iyi cihaz ama hakkını yememek lazım
cankattech çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-08, 08:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
cankattech
Senior Member

cankattech Avatar

CBOX DESPINA D520 CD T2330(1.6) 1GB 160GB 15.4" Ürün Özellikleri İşlemci Intel Core Duo İşlemci T2330
(1,60 GHz, 1 MB L2 Cache, 533 MHz FSB)
Chipset VIA VN896CE + VT8237A Chipset Ekran Boyutu 15.4” WXGA 1280x800 Parlak Ekran Ekran Kartı 128 MB Tümleşik VIA Chrome9 HC IGP Ekran Kartı Bellek 1 GB DDR-2 667 MHz Memory Sabit Disk 160 GB 5400 Rpm Sata Disk Optik Arabirim DVD-RW Dual Layer Writer Kart Okuyucu 7-in-1 Kart Okuyucu Ses ENTEGRE Kablolu Ağ 10M/100M Base-TX Ethernet , 56K Fax/Modem Kablosuz Ağ Wireless 802.11bg Portlar 3x USB 2.0 port, 1x VGA Out, 1x S/PDIF
1x Express Kart /54(34) slot Ağırlık 2.6 Kg İşletim Sistemi Pardus 2007.2 Caracal Caracal işletim sistemi Pil 6 Hücreli Pil Diğer Entegre 1.3 MP Webcam
Entegre Mikrofon
Çanta Hediye

599$ fiyatıda güzel
CBOX DESPINA D520 CD T2330(1.6) 1GB 160GB 15.4" | CBOX

12.1 ekranlı ben kullanıyorum çok güzel cihazlar pil ömrü 4.5saat floresanıda kıstım biraz 5 saati buluyor
Eski 03-06-08, 22:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member
Bilgisayarım

çoğu zaman müzik kayıt ve internet için kullanacağımdan alacağım laptopa çok fazla para vermeye gerek olmadığına karar verdim...TOSHIBA L4014H almaya karar verdim...fiyatı oldukça iyi...özellikleride dediğim gibi bana yeterli...vista home premium edition ile satılıyor...bu işletim sistemi belki bu özelliklere biraz fazla gelebilir...xp yükleyerek buna da bir çare bulmuş olurum kanısındayım...bu model ile bildiğiniz yada duyduğunuz olumsuz yönler varsa,benimle paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...

önerilerin için tekrar teşekkürler cankattech...
Jackal_Head_Anubis çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 02:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
cankattech
Senior Member

cankattech Avatar

güzel seçim yapmışsın hayırlı olsun
Eski 04-06-08, 06:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
Bilal1903
Rookie Member
Bilgisayarım

Bilal1903 Avatar

Katılım tarihi: 04.06.08
Nereden: istanbul | beykoz

toshiba satellite serisi gerçekten mükemmel bende toshiba kullanıorum özelliklerimiz aynı..
Mükemmel verim alıyorum aynı zamanda datron alan arkadaşım suan bas bas bağırıyor allaha sükür tık yok benım laptopumda..Hayırlı olsun kardeş inşallah beklentilerinden fazlasına ulaşırsın...
Bilal1903 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 17:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
Bilal1903 tarafından iletildi. Mesajı göster
toshiba satellite serisi gerçekten mükemmel bende toshiba kullanıorum özelliklerimiz aynı..
Mükemmel verim alıyorum aynı zamanda datron alan arkadaşım suan bas bas bağırıyor allaha sükür tık yok benım laptopumda..Hayırlı olsun kardeş inşallah beklentilerinden fazlasına ulaşırsın...
Ben 2 gün önce Datron aldım. 12" ekran ufak bi şee. 1,60 kg civarında ağırlığı var. İşlemci 2 Ghz ram 2 Gb 120 gb hdd var. Şimdilik sorun yok. Sessiz sakin ve ısınma sorunu yok. Datron almam diyosan DeLL'in 13,3 inch ekranlı XPS 1330 (1,60 kg) veya Asus'un 14 inch ekranlı T8300 serisinden F8n (2 kg) modelini tavsiye ederim.

Tabii ağırlık senin için önemli değilse..

Arkadaşım 2 sene önce Acer aldı. 15,4 inch ekranlı ve ağırlığı 2,5 kiloyu geçiyor. Isınma sorunu var. Notebook'un kendi hoparlörü patladı. Gitti yeni hoparlör aldı. Şimdiye kadar 2 kilonun altında ACER görmedim.
serdarski çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 14:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
Redakrap
New Member

Katılım tarihi: 01.07.08

Evvela Selamun Aleyküm!

Jackal Head Anubis kardeş eğer bahsi geçen laptopu aldıysa, bize memnuniyeti hakkında ( Özellikle Ses Kaydı Konusunda) beni bilgilendirirse sevinirim!... Saygılar
Redakrap çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
belirli, kriterlere, laptop, önerebilirmisiniz

Bookmarks
Konu araçları

belirli kriterlere göre laptop önerebilirmisiniz? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
belirli bir sıcaklıktan sonra çalışmaya başlıyacak fan kontrol devresi YARDIM karizmmaa Modifikasyon 7 18-04-08 21:28
Pc Belirli Bir Süre Sonra Restart Yapıyor NeRoAmoRe Genel 7 19-03-08 21:05
Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz... İmandanihsana Ekran Kartları 41 22-12-07 20:34
200 ytl ye kaliteli Psu önerebilirmisiniz? kitaro Genel 3 20-03-06 23:27
Anakart Önerebilirmisiniz? rapboi88 Anakart 11 18-07-05 08:15

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:01.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999