Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba yurt dışındanhp pavilion dv6426us model bir laptop geldi vista yüklüydu vista yı sildik xp kuralım dedik ama aletle bşrlikte ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 10-11-07, 20:58
soulburner Avatar
soulburner soulburner çevrim dışı
Power Member
soulburner's Computer

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir
hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen

merhaba yurt dışındanhp pavilion dv6426us model bir laptop geldi vista yüklüydu vista yı sildik xp kuralım dedik ama aletle bşrlikte hiç bir cd verilmemiş yada arkadaş almamış.orjinal xp yi kurdum touch pad webcam wireless vs.. bütün driverlerı da tektek bulduk buraya kadar bi sorun çıkmadı ama iş seskartına gelince bitürlu tanıtamıyoruz.ses kartı için ilk önce Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio yu kurdum ardından sitede verilen conexant highdefinition audio driveri kuruom ama aygıt yöneticisi sekmesindeki ses video ve oyun kontrollerei adı altındaki yerde conexant highdefinition audio nin ustunde bi unlem çıkıo ve ses gelmiyo bunun çözumu nedir acaba
şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim saygılar
  #2 (permalink)  
Eski 14-11-07, 15:29
ogux Avatar
ogux ogux çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1
Ynt: hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen

Arkadasım hp sadece recovery cd sı verır makınanın yanında yanı arkadasında bı yanlıslık yok ama surucu bılgılerını ıyı arastı o modele ayıt olan ses kartının ne oldugunu ogren oyle arama yap ama sunuda unutma hp bu konuda cok sorunlu cok cektım bende hp den arkdasta vardı kurduk xp butun drıverları bulduk hersey calıstı ama oyun oynarken ekrandan yesıl cıgıler gecıyodu ıslemcıyıde tanıtamamıstık..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 25-09-08, 09:48
serkecan serkecan çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 25.09.08
Nereden: aydın
Ynt: hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen

merhaba bende hp pavillion dv5000 dizüstü bilgisayarı var benim bilgisayarda windows xp vardı rahat battı windows wista yükledim şimdi bilgisayar ses kartını tanımıyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeni notebook alcam lutfen yardım drketen Notebook'lar... 2 18-08-06 14:10
<<hdd partition problemi- lutfen yardım>> yusufgursoy Genel 5 19-02-06 11:57
Acil Lutfen Yardım ha_kan78 Genel(OS) 3 24-01-06 09:49
asus p4p800 board'a hdd tanıtma problemi ozhanlion Genel 2 02-06-04 18:28
xp donanım tanıtma problemi teutonic Genel 1 29-09-03 13:10

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:30.