arkadaşlar birkaç ay içinde dizüstü alacağım, birkaç tecrübem dışında bilgim yok, yardımınıza ihtiyacım var
istediğim veya istemediğim özellikler şunlar:
-ekran kartı olarak mümkün olan en kötüsünden

yani oyunlarla hiç işim olmayacak
-ısınan dizüstülerden nefret ediyorum, hayır oyun oynarken değil bazı dizüstüler çalışırken de çok ısınıryorlar, işlemciyle mi alakalı bilmiyorum, klavye ısındığı zaman deli oluyorum bilgisayarı atasım geliyor

şu anda babamın fujitsu siemens'ini kullanıyorum ısı namına birşey yok, fakat evde birde acer varki hiçbi iş yapmasa bile deli gibi ısınıyor, ateş çıkartıyo fanlardan, fujitsu duo centrino, acer ise celeron

-garip tasarımlardan hoşlanmıyorum, sade basit tasarımlar hoşuma gidiyor bu benim için önemli

mesela şu anda kullandığım fujitsu siemens in tasarımı çok hoş, hiçbir özelliği yok sıradan birşey ve bu çok hoşuma gidiyor, hiçbir problemi de yok, onun dışında msi ın numerik klavyeli modelleri de çok hoşuma gitmişti
-amaç taşımak, dizüstüyü masama kurup bekletmeyeceğim hareket halinde olacak benle beraber

dolayısıyla küçük olmalı flat ekran olabilir, boyut olarak şu anda kullandığım bilgisayar kaç inç bilmiylrum ama 1280x800 destekliyor max ve büyüklüğü bence çok iyi, çok büyük dizüstüler istemiyorum yani..
-webcam gibi gereksiz özellikler istemiyorum, bluetooth istiyorum ama o gereksiz değil
şimdlik aklıma gelenler bunlar, tavsiyelerini bekliyor teşekkürlerimi sunuyorum, çok uzun olduğunun farkındayım