| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında laptop alıcam yardım eder misiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba arkadaşlar.Ben mimarlık 3 sınıf öğrencisiyim,bi arkadaşım araştırmış ve bi laptop bulmuş,ben mimarlık için çizimler felan yapacağım programları yükleyip çalışacağım ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
27-08-08, 01:27
| | New Member | | Katılım tarihi: 27.08.08 Nereden: ısparta
| | | laptop alıcam yardım eder misiniz? merhaba arkadaşlar.Ben mimarlık 3 sınıf öğrencisiyim,bi arkadaşım araştırmış ve bi laptop bulmuş,ben mimarlık için çizimler felan yapacağım programları yükleyip çalışacağım araştırdığım laptop kaldırır mı bakarsanız sevinirim.
1.83 ghz core2 2gb ram 256 ekran kartı 200gb hdd asus fiyatı 1200 ytl sizce nasıl özellikleri kaldırır mı benim programlarımı? ben 2 ghz olsun istiyodum ama o zaman fiyat 2000ytlyi buluyo ne yapayım bi fikir verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler | 
27-08-08, 01:40
| | Member | | Katılım tarihi: 10.06.08
| | | Ynt: laptop alıcam yardım eder misiniz? Alıntı: srhnygn tarafından iletildi.
merhaba arkadaşlar.Ben mimarlık 3 sınıf öğrencisiyim,bi arkadaşım araştırmış ve bi laptop bulmuş,ben mimarlık için çizimler felan yapacağım programları yükleyip çalışacağım araştırdığım laptop kaldırır mı bakarsanız sevinirim.
1.83 ghz core2 2gb ram 256 ekran kartı 200gb hdd asus fiyatı 1200 ytl sizce nasıl özellikleri kaldırır mı benim programlarımı? ben 2 ghz olsun istiyodum ama o zaman fiyat 2000ytlyi buluyo ne yapayım bi fikir verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler | İşlemcini tahmin edebiliyorum sanıyorum T5600 serisi ama ekran kartının modeli nedir yazarsan daha iyi olur ? Bu arada sana işlemciden çok ekran kartı gerekiyor 256 mb harici ekrankartı işini görür ama serisi çok önemli ? | 
27-08-08, 01:47
|  | Member | | Katılım tarihi: 08.12.07 Nereden: sanane
| | | Ynt: laptop alıcam yardım eder misiniz? ekran kartı bu mimarlık programları için çok da öneml değil açıkcası ama tabiki bir yeri var işlemci ve ramler bu programlar için iki yüksek depolama alanı da gereken en önemli şeydir tabiki bence fiyat da uygun alabilirsiniz.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
27-08-08, 03:47
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: laptop alıcam yardım eder misiniz?
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | 
27-08-08, 11:52
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 20.08.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: laptop alıcam yardım eder misiniz? Arkadaşın dediği HP işini görür. çünkü iş için istiyorsun. ekran kartı pek önemli değil ama Ram çok önemli bu makinada 3 gb ram var ve 2 GHz işlemci. Bu tam senlik. fiyatıda uygun. (Ayrıca markası HP yani)  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | |