Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

Laptop almak uzereyim yardım..

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop almak uzereyim yardım.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar, Yakın bir süre zarfında Sony Vaio'nun core 2 duo 1.83ghz işlemcili , yüksek özellikteki ( 2gb ram , ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 26-05-07, 12:43
Selanikli Avatar
Selanikli Selanikli çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 05.07.04
Nereden: istanbul
Laptop almak uzereyim yardım..

Merhaba arkadaşlar,

Yakın bir süre zarfında Sony Vaio'nun core 2 duo 1.83ghz işlemcili , yüksek özellikteki ( 2gb ram , 160gb hdd , 15'4 ekran vsvs..) bir notebook'unu almak uzereyim. Hersey iyi hoş ta merak ettiğim bir konu var. Benim bilgisayarım genelde açık kalır. Geceleri olmasa da , gündüzleri internet üzerinden sürekli download halinde olduğu için açıktır. Laptop alınca da aynı şekilde kullanabilirmiyim ? yoksa laptoplar için sürekli açık kalması sağlıksızmıdır? Örneğin fişe takıp açık bırakabilirmiyim laptopumu?

Cevaplar için simdiden sagolun...

En son Selanikli tarafından düzenlendi: 26-05-07 saat 12:55
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 26-05-07, 15:12
Ruthless Avatar
Ruthless Ruthless çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 30.05.02
Nereden: İzmir
Re: Laptop almak uzereyim yardım..

Tabiki yapabilirsin ama pili daha uzun sure kullanabilmen için sana önerim hiç çıkarmayacaksan laptopı şarja takarken pili full ise pilsiz takman en azından ibmler için pilin kullanım suresi cok uzatıyor...
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 26-05-07, 16:01
stevejones Avatar
stevejones stevejones çevrim dışı
Power Member
stevejones's Computer

Katılım tarihi: 06.12.05
Nereden: kmpaşa

aslında sadece download yaparak acık kalan notebook ıcın belkı ıyı performans sunan bır bataryada yeterlı gelebılır bazı modellerın 6 saat enerjı saglayan pıllerı mevcut tabııkı usttekı arkadasın dedıgı gıbıde yapmayı tercıh edebılırsın.

#4 (permalink)  
Eski 27-05-07, 00:03
Generator Generator çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 11.05.07

bence sabahları açık kalıyor diyorsan ve yerin fazla yoksa. mini kasa lı bilgisayarlar var onlardan almanı öneririm. Laptopun uzun süreaçık kalması çok zararlı oluyor. Benim bir arkadaşımın laptop u uzun süreaçık tutmamasına rağmen pilinden arıza çıkarttı. Nedeni ise pilin devamlı voltaj yiyerek için deki bölümlerinin özelliğini yitirmesi. Arkadaşın dediği pilsiz kullanma konusunda ise. Elektrik kesilmesi durumunda %10 gibi bir oranla laptop un çöpe gidebilir. Veya çok yüksek maliyet gerekebilir. Ama yinede senin gönlün bilir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 28-05-07, 10:52
Selanikli Avatar
Selanikli Selanikli çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 05.07.04
Nereden: istanbul

tamam anlasılan cok fazla da acık bırakmamak daha faydalı..
bilgiler icin tesekkurler.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Laptop almak uzereyim yardım.. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Laptop Almak için yardım ? Xeutitan Notebook'lar... 1 12-12-06 03:08
Laptop almak istiyorum?! CruCiaL Genel 30 15-11-06 12:04
laptop almak istiyorum YARDIM!!! priscilla Notebook'lar... 13 15-10-06 15:23
delirmek uzereyim...!!! Sabri Ekran Kartları 1 03-08-05 21:08
hardisk almak istiyorum yardım edin amator Genel 16 14-11-03 20:44

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:58.