slm ben daha önce hiç laptop kullanmadım,ilk kez alıcam.beğendim laptobun özellikleri şöyle
Intel® Centrino® 2 ‹şlemci Teknolojisi
Intel® Core™ 2 Duo ‹şlemci P8600 (‹şlemci h›z› 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
Intel® PM45 Chipset
Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlant›s›
Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
4 GB
DDR2 800 MHz Bellek • 320 GB SATA Harddisk
15.4”WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
DVD±RW DUAL • 2.0 MP Web Camera • PCI-e Mini Card
Bluetooth • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI • Li-ION smart battery
bence özellikleri müthiş tam istediğim gibi ancak markası casper

kime sorsam nerde okusam herkes casper laptopları kötülüyor.1-2 olumlu yorum dışında iyi birşey duymadım bu marka hakkında.yok parçalar çabuk bozuluyor,yok bu yetmezmiş gibi bozulan parçayı servise yolluyan bir daha haber yok gibi.bende bilirim bir sony,toshiba yada asus almayı ancak buna vereceğim parayla o bahsettiklerimin yarı özellikllerine sahip olanını alabiliyorum.napcam bilmiyorum,siz ne dersiniz? diğer üç marka gerçekten kendini kanıtlamış markalar doğrudur ancak onlarda sorun yaşanmayacağının garantisi varmı sanki

ne yapmalıyım arkadaşlar,laptop konusunda tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.inş sonunda doğru bir seçim yapabilirim

|  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |