| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop bilgisi olan?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arklar lütfn bilgisi olan yardım etsin..
ben laptop almayı düşünüyorum.masaüstünü pcnin ozelliklerinden az çok anlıyorum ama laptop parçaları hakkında ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
16-07-08, 14:42
| | New Member | | Katılım tarihi: 16.07.08 Nereden: adana
| | Laptop bilgisi olan?? slm arklar lütfn bilgisi olan yardım etsin..
ben laptop almayı düşünüyorum.masaüstünü pcnin ozelliklerinden az çok anlıyorum ama laptop parçaları hakkında fazla bilgim yok
oncelikle fiyat aralığı 1000-1400 arası.
hangi marka ? hangi model ? ozellikle neyine bakarak alabilirim parça özeliikleri ne olmalı ? vs.. bunun gibi şeyler
ltfn anlayan arklar yardım etsin..yardımlarınızı bekliorm herşey için tşkler.. | 
16-07-08, 14:52
|  | Moderator | | Katılım tarihi: 30.04.03 Nereden: TháLîÒñ
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? Hangi amaçla kullanacaksınız? | 
16-07-08, 15:21
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? oyun amaçlı diil ama bi kaç oyun yukleyebilirim counter strike 1.6 gibi .. | 
17-07-08, 00:38
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? kimse anlamıor galiba :S burayı özellikle önerdiler ama burası da fıs çıktı | 
17-07-08, 01:10
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 17.07.08
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? arkadaşım o fiyatlara toshibaların modelleri var bence onlara bakabilirsin laptoplarda ısınma sorunu cok oluyor mesela acer ve vestel markasında kışın kalorifer niyetine kullanıyordum ben alıcağın zaman ekran kartının paylaşımsız olmasına ve ram kapasitesinin en az 4 gb olmasına ve birde işlemci ztn cift cekirdek oluyor o fiyatlarada hdd ninde yüksek olmasına bak cuni laptopların hdd leri pahalı gecen sene acer aspire 1200 laptopuma 80gb hdd aldım celeron 1.3 ram 128 di 160 ytl ye hdd aldım gittim 150 ytl ye sattım 10ytl zarar ettim  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
17-07-08, 04:42
| | New Member | | Katılım tarihi: 17.07.08 Nereden: Antalya
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? bence otur asusları incelele fiyat performansta en iddalı ve malzme kaliteside çok iyi. sen takıldığın yeri parça olarak sor. biraz gözü kör yorum yapmak istemiyorum. kıyaslama yapmak daha mantıklı olmadı senin için test bile yaparız  ben bilgisayar satış ve onarım işi yapıyorum asla tam istediğin konfigirasyonu bulamazsın bulsanda fiyat uymaz.
laptopta işlemciden ziyade ekran kartına önem ver çünkü ram ekleyebilirsin hddler artık okadar pahalı değil harici hdd bile kullanırsın zaten şuan o fiyat aralığında 120-160 gb hdd olur ve bu seni doyurur. şuandaki işlemcilerin hepsi çift çekirdek T2xxx serisi ve amd (amd turion ultra serisi hariç tabi bulursan) tavsiye etmiyorum laptopta ama seni bunlarda üzmez sadece intel fanatiği çok olduğu için 2nci eldede fiyat çok düşer , performans konusunda da bunların dışındaki seni tatmin eder.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
17-07-08, 14:26
|  | Member | | Katılım tarihi: 29.03.05 Nereden: İstanbul
| | | Ynt: Laptop bilgisi olan?? | 
17-07-08, 14:47
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 02.05.07 Nereden: istanbul
| | | oyun oyna istediğini yap http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=36628 dostum bak bu laptopa mukemmel fiyat da cok cazip bence kacırma bu ozellıkde bulamazsın daha bole laptop. kampanya var ben aldım cok memnunum... | |