| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop hakkında başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Slm
2.000YTL kadar bütçem var ve iyi bir laptop almak istiyorum.İnternetten araştırdım ve birkaç notebook buldum.
1.Datron TW7A
Hepsiburada.com | ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
29-08-08, 01:06
| | New Member | | Katılım tarihi: 29.08.08
| | Laptop hakkında | 
29-08-08, 20:54
| | Banned user | | Katılım tarihi: 27.08.08 Nereden: istanbul
| | | Ynt: Laptop hakkında Evet Katılıyorum Kesınlıkle Kullandıklarımın En iyisi Casper Nirvana Hem Cok iyi Fiyat Ve cok iyi Performans Sunuyor.. Gercekten Etkıleyıcı.. | 
29-08-08, 22:57
| | New Member | | Katılım tarihi: 29.08.08
| | | Ynt: Laptop hakkında evet o model de oldukça iyi.yalnızca ekran kartı biraz geride kalıyor testlere göre.1280x800 çözünürlüğü var.hd vidyoları destekler mi bu çözünürlük peki? | 
29-08-08, 23:01
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: Laptop hakkında toshiba da çok güzel ama işlemci ve ram i biraz daha üstün olduğu için dell daha mantıklı.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | 
29-08-08, 23:11
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: Laptop hakkında bunların dışında: TOSHIBA A300-15B C2T8300 2.4 3 250 15.4 VHP HD3650 2018 ytl
markası,işlemcisi, ram miktarı,ekran kartı ve ücretiyle en mantıklısı SAMSUNG R560AS01TR P8400 2.26 3 250 15.4VHP NV9600 2032 ytl işlemci,ram ve 9600 gt ekran kartı  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | |