Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

Laptop için yedek batarya

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop için yedek batarya başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarım sonucu çok ama çok uygun bir fiyata süper ötesi mükemmel özelliklere sahip bir laptop aldım. HP ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-08-08, 18:02   #1 (permalink)
babyofjackie
Senior Member

babyofjackie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.08.07
Nereden: KIBRIS
Blog Mesajları: 1
Resimler: 26
Talking Laptop için yedek batarya

Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarım sonucu çok ama çok uygun bir fiyata süper ötesi mükemmel özelliklere sahip bir laptop aldım. HP PAVILION DV9630ET İlk laptop um olduğu ve mümkünse gelecek 10 sene boyunca onu kullanmak istediğim ve yeni bir laptop almayı düşünmediğim için ona biraz yatırım yapmayı düşünüyorum. İşe ilk olarak wireless bağlantılı güzel bir optik mause alarak başladım. Şimdi de herhangi acil bir zamanda şarjının bitmesi durumunda oluşacak sıkıntıları önlemek amacıyla yedek batarya almayı düşünüyorum. Yedek batarya almak sizce mantıklı bir fikir mi ? Genel olarak batarya fiyatları nasıl ? Yedek parçacılarda varmıdır ? Açıklarsanız çok sevinirim. Ayrıca bu müthiş ucuzluktan herkesin faydalanabilmesi için laptopumu aldığım internet mağazasının linkini vermeyi bir borç biliyorum Piyasada en aşağı 2700 YTL olan bu laptop bu sitede 12 taksite sadece ufacık bir vade farkıyla 1900 küsur YTL. VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
laptop

Konu araçları

Laptop için yedek batarya ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
**ankara** TELSIZLER-TELSIZ TELEFON- LAPTOP- BATARYA- CEPTEL - USB WIFI URUNLER V.S SCORPION07 Satılık ürünler 1 11-10-08 11:56
Laptop Piyasasındaki Batarya Sıkıntısı 3.Çeyrekte Sona Erebilir... Haberci HWM Haber 0 05-05-08 23:10
Arkadaşlar acil bakar mısınız? (Laptop yedek parça) m4gnetic Notebook'lar... 9 31-01-08 14:23
laptop için ram?? mcm2276 Notebook'lar... 6 07-11-07 21:17
vista için yedek yada deepfreeze?? KIRKY Microsoft Vista 5 07-04-07 14:16

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:40.