Alıntı:
stevejones tarafından iletildi.
Arkadaslar laptop konusunda cok tecrubem olmadıgından fıkırlerınızı rıca edıyorum.
1-notebookta ekranın 17'' ınc olmasının herhangı bır dezavantajı varmıdır?
2- ıncelerken kafam karıstı X BLACK LCD,FINE BRIGTH,ULTRA VIVID;DIAMOND WIEW V.S bır cok ekran cesıdı terımı var.hangısı makbuldeu neden bu kadar cok sınıflandırma var,uzak dur dıyecegınız hangısıdır?
3-card reader yada webcam gıbı donanımlar uzernde geen modeller 50-250 ytl daha pahalı halbukı dısarıdan bunları 50 ytl ye halledıp baglayabılırım,fakat zaten mouse takacagım ıcın 2-3 tane olan usblerı randımanlı kullanmak ıcın neyı tercıh etmelıyım.
belkı uzun cevap gerektırecek sorular soruyorum ama vakıt ayırıp yazan arkadaslara sımdıden cok tesekkur edıyorum.     |
1-17" olmasının taşınabilirlik haricinde bir dezavantajı yok bence.Tasarım işleri , oyunlar için daha kullnışlı.ama küçük olsun, hafif olsun, heryere rahatça götüreyim diyorsan daha küçük boyutları tavsiye ederim.
2- X BLACK LCD,FINE BRIGTH,ULTRA VIVID;DIAMOND WIEW V.S markalara özgü lcd teknolojilerinin isimleri.benim bildiğim en iyisi vaio'nunki(X black)
3-bu gibi parçaları haricen alırsan laptop çantası bir sürü ıvır zıvır parça, kablo vs ile dolacaktır.herbirini kullanacağın zaman çantadan çıkar, bağla vs zahmetli işler.

o zaman laptop laptop olmaktan çıkar bence. ve usb'ler de sıkıntı olur.
bu parçalar üzerinde olan bir model alınırsa usb sorunu da ortadan kalkar.
selamlar