Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

laptop soruları

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında laptop soruları başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar laptop konusunda cok tecrubem olmadıgından fıkırlerınızı rıca edıyorum. 1-notebookta ekranın 17'' ınc olmasının herhangı bır dezavantajı varmıdır? 2- ıncelerken ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 27-08-08, 19:36
stevejones Avatar
stevejones stevejones çevrim dışı
Power Member
stevejones's Computer

Katılım tarihi: 06.12.05
Nereden: kmpaşa
laptop soruları

Arkadaslar laptop konusunda cok tecrubem olmadıgından fıkırlerınızı rıca edıyorum.

1-notebookta ekranın 17'' ınc olmasının herhangı bır dezavantajı varmıdır?

2- ıncelerken kafam karıstı X BLACK LCD,FINE BRIGTH,ULTRA VIVID;DIAMOND WIEW V.S bır cok ekran cesıdı terımı var.hangısı makbuldeu neden bu kadar cok sınıflandırma var,uzak dur dıyecegınız hangısıdır?

3-card reader yada webcam gıbı donanımlar uzernde geen modeller 50-250 ytl daha pahalı halbukı dısarıdan bunları 50 ytl ye halledıp baglayabılırım,fakat zaten mouse takacagım ıcın 2-3 tane olan usblerı randımanlı kullanmak ıcın neyı tercıh etmelıyım.

belkı uzun cevap gerektırecek sorular soruyorum ama vakıt ayırıp yazan arkadaslara sımdıden cok tesekkur edıyorum.
  #2 (permalink)  
Eski 27-08-08, 20:04
tcmtz Avatar
tcmtz tcmtz çevrim dışı
Rookie Member
tcmtz's Computer

Katılım tarihi: 17.06.08
Nereden: İstanbul
Ynt: laptop soruları

Alıntı:
stevejones tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaslar laptop konusunda cok tecrubem olmadıgından fıkırlerınızı rıca edıyorum.

1-notebookta ekranın 17'' ınc olmasının herhangı bır dezavantajı varmıdır?

2- ıncelerken kafam karıstı X BLACK LCD,FINE BRIGTH,ULTRA VIVID;DIAMOND WIEW V.S bır cok ekran cesıdı terımı var.hangısı makbuldeu neden bu kadar cok sınıflandırma var,uzak dur dıyecegınız hangısıdır?

3-card reader yada webcam gıbı donanımlar uzernde geen modeller 50-250 ytl daha pahalı halbukı dısarıdan bunları 50 ytl ye halledıp baglayabılırım,fakat zaten mouse takacagım ıcın 2-3 tane olan usblerı randımanlı kullanmak ıcın neyı tercıh etmelıyım.

belkı uzun cevap gerektırecek sorular soruyorum ama vakıt ayırıp yazan arkadaslara sımdıden cok tesekkur edıyorum.
1-17" olmasının taşınabilirlik haricinde bir dezavantajı yok bence.Tasarım işleri , oyunlar için daha kullnışlı.ama küçük olsun, hafif olsun, heryere rahatça götüreyim diyorsan daha küçük boyutları tavsiye ederim.

2- X BLACK LCD,FINE BRIGTH,ULTRA VIVID;DIAMOND WIEW V.S markalara özgü lcd teknolojilerinin isimleri.benim bildiğim en iyisi vaio'nunki(X black)

3-bu gibi parçaları haricen alırsan laptop çantası bir sürü ıvır zıvır parça, kablo vs ile dolacaktır.herbirini kullanacağın zaman çantadan çıkar, bağla vs zahmetli işler.o zaman laptop laptop olmaktan çıkar bence. ve usb'ler de sıkıntı olur.
bu parçalar üzerinde olan bir model alınırsa usb sorunu da ortadan kalkar.
selamlar
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 27-08-08, 20:09
stevejones Avatar
stevejones stevejones çevrim dışı
Power Member
stevejones's Computer

Katılım tarihi: 06.12.05
Nereden: kmpaşa
Ynt: laptop soruları

evet 17''olacak sanırım sadece model azlıgı sorunu var onun harıcınde ınternal cam ve reader daha mantıklı gelıyor henuz vaktım var ama cevabın ıcın saol,ekran olayına yogunlasayım cunku hafta 3-5 saatte olsa oyun oynarım sonucta ,tesekkurler.

Tags
laptop

Konu araçları

laptop soruları ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
9800pro soruları... WASHBURN Ekran Kartları 8 10-11-05 21:14
Upgrade soruları saykomatriXX Genel 14 16-02-04 22:29

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:58.