| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop Tavsiye başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
22-05-07, 03:52
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 30.05.02 Nereden: İzmir
| | | Laptop Tavsiye Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi olur tabiki.Bir kaç özelliğin kesinlikle bulunmasını istiyorum laptopda bunlar:
2gb ram
uzun pil ömrü
en dusuk go7600 ekran kartı
oyun + programlama gibi uygulamalarda kullanıcam sabitlenmiş topicteki bilgisayarları inceledım ama belki yeni modeller çıkmıştır diye tekrar bir başlık açma gereği hissettm...
İyi Çalışmalar....
__________________ Computer & Industrial Engineer
~ROC~ | 
22-05-07, 17:32
| | New Member | | Katılım tarihi: 22.05.07 Nereden: KKTC
| | Re: Laptop Tavsiye Alıntı: Ruthless tarafından iletildi.
Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi olur tabiki.Bir kaç özelliğin kesinlikle bulunmasını istiyorum laptopda bunlar:
2gb ram
uzun pil ömrü
en dusuk go7600 ekran kartı
oyun + programlama gibi uygulamalarda kullanıcam sabitlenmiş topicteki bilgisayarları inceledım ama belki yeni modeller çıkmıştır diye tekrar bir başlık açma gereği hissettm...
İyi Çalışmalar.... | arkadaş belki biraz uzun olacak ama... ben tam bir sene önce VESTEL BIZZ MODEL bir laptop aldım.. daha önce maalesef bilgisayarı çok hor kullanmamdan ötürü fan kanalları tıkandığı için (ama gerçekten çok tozlu-eğitim alanında- ortamlarda kullandığımdan) servise gönderdim ve teslim etmem ve tekrar elime geçmesi yaklaşık iki buçuk gün oldu. Belki sende inanamayacaksın ama servis belgesi ile kanıtlayabilirim. Bende çok şaşırdım zaten. Ve hepsinden önemlisi karşımda muhataplarım vardı telefonla gayet güzel bir iletişim kurabilidim. Bilgisayarım eski model tek çekirdekli olmasına rağmen 1:neredeys eoynayamadığım oyun yok 2:düzensiz kullanmama rağmen pilim hala 1,5-2 saat gidiyor. 3:Eşimle tartışıp yere attım hala çalışıyor. 4: Kenar mandalları hala aldığım gün gibi sağlam(ekran-monitör bağlantıları) 5:Gayet hafif ve ince **mutlaka bir gör ve incele derim... TABİKİ YENİ ÇİFT ÇEKİRDEKLİLERİ... NOT: Ben elimdekini aldğım zaman aynı özelliklerdeki diğer markalardan enaz 3-4 yüz lira daha ucuzdu.. BENCE DESTEKLEMELİYİZ.... EN KÜÇÜK İLÇEDE BİLE SERVBİSLERİ VAR.. SAYGILAR | 
23-05-07, 02:10
| | | Re: Laptop Tavsiye Ya teşekkürler ama bu 2 marka arasında kararsız kaldım
~ROC~ | 
25-05-07, 02:06
| | | Re: Laptop Tavsiye Bimeks - Teknolojiye Odaklanın
şu linkteki laptop bana güzel geldi tek düşüncem ramlerin mhzsinin düşük olması sizce çok farkeder mi?
~ROC~ | 
27-05-07, 12:50
| | | Re: Laptop Tavsiye Hiç kimsenin tavsiyesi yok mu ya iyice daraltıyım aradığım özellikleri
go7600 paylaşımsız ekran kartı
en az c2d 2ghz işlemci
2 gb ram 667 mhz
15.4 "
bu özelliklere sahip laptop tavsiyesinde bulunamazmısınız?  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
~ROC~ | 
27-05-07, 14:04
|  | hWM Haber Editörü | | Katılım tarihi: 13.09.06 Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
| | | Re: Laptop Tavsiye Toshiba A100-599 modelini öneririm. Aradığınız özelliklerin ( ram dışında oda isteğe göre arttırılabilir) hepsini karşılıyor hemde Toshiba kalitesiyle (reklam gibi oldu ama  ). Fiyatıda oldukça uygun özelliklerine göre: TOSHIBA A100-599, INTEL Core 2 DUO 2.00 Ghz, 1024 RAM, 160 HDD SATA, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia Go 7600 256 MB, Windows VistaTOSHIBA A100-599, INTEL Core 2 DUO 2.00 Ghz, 1024 RAM, 160 HDD SATA, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia Go 7600 256 MB, Windows Vista
__________________ Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele... | |