Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

Laptop Tavsiye

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Laptop Tavsiye başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 22-05-07, 03:52
Ruthless Avatar
Ruthless Ruthless çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 30.05.02
Nereden: İzmir
Laptop Tavsiye

Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi olur tabiki.Bir kaç özelliğin kesinlikle bulunmasını istiyorum laptopda bunlar:
2gb ram
uzun pil ömrü
en dusuk go7600 ekran kartı
oyun + programlama gibi uygulamalarda kullanıcam sabitlenmiş topicteki bilgisayarları inceledım ama belki yeni modeller çıkmıştır diye tekrar bir başlık açma gereği hissettm...
İyi Çalışmalar....
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 22-05-07, 17:32
hardyyymtv hardyyymtv çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 22.05.07
Nereden: KKTC
Thumbs up Re: Laptop Tavsiye

Alıntı:
Ruthless tarafından iletildi. Mesajı göster
Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi olur tabiki.Bir kaç özelliğin kesinlikle bulunmasını istiyorum laptopda bunlar:
2gb ram
uzun pil ömrü
en dusuk go7600 ekran kartı
oyun + programlama gibi uygulamalarda kullanıcam sabitlenmiş topicteki bilgisayarları inceledım ama belki yeni modeller çıkmıştır diye tekrar bir başlık açma gereği hissettm...
İyi Çalışmalar....
arkadaş belki biraz uzun olacak ama... ben tam bir sene önce VESTEL BIZZ MODEL bir laptop aldım.. daha önce maalesef bilgisayarı çok hor kullanmamdan ötürü fan kanalları tıkandığı için (ama gerçekten çok tozlu-eğitim alanında- ortamlarda kullandığımdan) servise gönderdim ve teslim etmem ve tekrar elime geçmesi yaklaşık iki buçuk gün oldu. Belki sende inanamayacaksın ama servis belgesi ile kanıtlayabilirim. Bende çok şaşırdım zaten. Ve hepsinden önemlisi karşımda muhataplarım vardı telefonla gayet güzel bir iletişim kurabilidim. Bilgisayarım eski model tek çekirdekli olmasına rağmen 1:neredeys eoynayamadığım oyun yok 2:düzensiz kullanmama rağmen pilim hala 1,5-2 saat gidiyor. 3:Eşimle tartışıp yere attım hala çalışıyor. 4: Kenar mandalları hala aldığım gün gibi sağlam(ekran-monitör bağlantıları) 5:Gayet hafif ve ince **mutlaka bir gör ve incele derim... TABİKİ YENİ ÇİFT ÇEKİRDEKLİLERİ... NOT: Ben elimdekini aldğım zaman aynı özelliklerdeki diğer markalardan enaz 3-4 yüz lira daha ucuzdu.. BENCE DESTEKLEMELİYİZ.... EN KÜÇÜK İLÇEDE BİLE SERVBİSLERİ VAR.. SAYGILAR
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 23-05-07, 02:10
Ruthless Avatar
V.I.Member

Re: Laptop Tavsiye

Ya teşekkürler ama bu 2 marka arasında kararsız kaldım
Alıntı yaparak cevap ver
  #4 (permalink)  
Eski 25-05-07, 02:06
Ruthless Avatar
V.I.Member

Bimeks - Teknolojiye Odaklanın
şu linkteki laptop bana güzel geldi tek düşüncem ramlerin mhzsinin düşük olması sizce çok farkeder mi?
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 25-05-07, 02:38
Ruthless Avatar
V.I.Member

Aynı laptop başka bir sitede max ram 2048 ve 2gb ddr 667mhz ramle satılıyor
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları
Alıntı yaparak cevap ver
  #6 (permalink)  
Eski 27-05-07, 12:50
Ruthless Avatar
V.I.Member

Hiç kimsenin tavsiyesi yok mu ya iyice daraltıyım aradığım özellikleri
go7600 paylaşımsız ekran kartı
en az c2d 2ghz işlemci
2 gb ram 667 mhz
15.4 "
bu özelliklere sahip laptop tavsiyesinde bulunamazmısınız?
Alıntı yaparak cevap ver
  #7 (permalink)  
Eski 27-05-07, 14:04
KroninuQus Avatar
KroninuQus KroninuQus çevrim dışı
hWM Haber Editörü
KroninuQus's Computer

Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15

Toshiba A100-599 modelini öneririm. Aradığınız özelliklerin (ram dışında oda isteğe göre arttırılabilir) hepsini karşılıyor hemde Toshiba kalitesiyle (reklam gibi oldu ama). Fiyatıda oldukça uygun özelliklerine göre:

TOSHIBA A100-599, INTEL Core 2 DUO 2.00 Ghz, 1024 RAM, 160 HDD SATA, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia Go 7600 256 MB, Windows VistaTOSHIBA A100-599, INTEL Core 2 DUO 2.00 Ghz, 1024 RAM, 160 HDD SATA, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia Go 7600 256 MB, Windows Vista

Konu araçları

Laptop Tavsiye ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Amerikadan Laptop Isteyenlere!, Ame.yasiyorum,turkiyeye laptop getirilir serdarstar Aranılan ürünler 1 29-09-04 02:25
laptop marka ve özellik için tavsiye ktipiyoz Genel 8 15-01-04 00:20
Tavsiye meraklı Ekran Kartları 12 28-11-02 07:37

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:56.