| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında lutfen yardim başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "kusura bakmayin sitede daha yeniyim ben 2 ay once yurt disindan asus m50sr laptop aldim laptopum da durup dururken kilitlenme ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
24-08-08, 23:27
| | New Member | | Katılım tarihi: 24.08.08
| | | lutfen yardim kusura bakmayin sitede daha yeniyim ben 2 ay once yurt disindan asus m50sr laptop aldim laptopum da durup dururken kilitlenme ve restartlanma oluyor bazen kilitlenince kapatiyor kendini 5 sn sonra tekrar aciyor ben islemcinin isinmasindan dolayi boyle yaptigini dusunuyordum ama daha laptopu acar acmaz da yapiyor bazen yani islemcinin o kadar cabuk isinmasi mumkun degil yazilimsal bir problem oldugunu dusundum ama kontrol edince programlardada bir sorun bulamadim son dusuncem ram veya hdd kaynakli bir sorun olabilecegi sizinde dusuncelerinize ve cozumlerinize ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim. | 
24-08-08, 23:34
| | Member | | Katılım tarihi: 10.06.08
| | | Ynt: lutfen yardim Sorun yazılımsalda olabilir bence ilk önce format at eğer sorun devam ederse ramleri sök ikitane ram varsa ilk önce birini sök ve tek ram ile aç öyle bir dene, ramlerin yerini değiştir dene, sorun büyük ihtimal ram veya yazılımsal daha büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. | 
25-08-08, 00:08
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: lutfen yardim Alıntı: a_yilmaz83 tarafından iletildi.
Sorun yazılımsalda olabilir bence ilk önce format at eğer sorun devam ederse ramleri sök ikitane ram varsa ilk önce birini sök ve tek ram ile aç öyle bir dene, ramlerin yerini değiştir dene, sorun büyük ihtimal ram veya yazılımsal daha büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. | bencede arkadaşın dediği gibi format at sonra ramlerden kaynaklanabilir.birini rakıp diğerini çıkar.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | 
25-08-08, 12:02
| | | Ynt: lutfen yardim arkadaslar tesekkur ederim ilginiz icin bilgisayar 2 aylik oldugu icin garantisini bozmak istemiyorum icini acipta 2 kez format attim hala sorun devam ediyor acaba catalyst control center programindan kaynaklanabilir mi cunku pc her acilisinda ccc hata verip kapatiyor kendini sonra oyuna giriyorum ve kilit&restart normal kullanimda(internet,muzik,office) kilitlenme restartlanma olmuyor
asus m50sr: intel core duo t8300 islemci 4 gb ram 250 gb hdd ati radeon hd3470 256-1024mb ekran karti windows vista home premium isletim sistemim var  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
25-08-08, 12:20
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: lutfen yardim Alıntı: seco917 tarafından iletildi.
arkadaslar tesekkur ederim ilginiz icin bilgisayar 2 aylik oldugu icin garantisini bozmak istemiyorum icini acipta 2 kez format attim hala sorun devam ediyor acaba catalyst control center programindan kaynaklanabilir mi cunku pc her acilisinda ccc hata verip kapatiyor kendini sonra oyuna giriyorum ve kilit&restart normal kullanimda(internet,muzik,office) kilitlenme restartlanma olmuyor
asus m50sr:intel core duo t8300 islemci 4 gb ram 250 gb hdd ati radeon hd3470 256-1024mb ekran karti windows vista home premium isletim sistemim var | içini açmak istemiyorsan bi garantiye götür bakalım onlar ne diycek.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | 
25-08-08, 12:41
| | Member | | Katılım tarihi: 10.06.08
| | | Ynt: lutfen yardim Ram bölümünü açmak ürünü garanti kapsamından çıkarmaz çünki değişken parçalardır. | 
28-08-08, 18:32
| | | Ynt: lutfen yardim arkadaslar sorunu cozdum yazilimla ilgili bir problemmis .net framework 1.1 2.0 ve 3.5 surumlerini yukledim halloldu tesekkurler ilginiz icin. | |