| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında MSI VR201 kullanan var mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar,
Msi vr201 model laptop dikkatimi çekti, kulanan var mı acaba?Tavsiye eder misiniz?
Fiyatı pek çok 12" laptopa göre çok ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
26-06-08, 20:14
|  | Rookie Member | | Katılım tarihi: 17.06.08 Nereden: İstanbul
| | | MSI VR201 kullanan var mı? Selamlar,
Msi vr201 model laptop dikkatimi çekti, kulanan var mı acaba?Tavsiye eder misiniz?
Fiyatı pek çok 12" laptopa göre çok ucuz.malzeme kalitesi çok mu kötü?
Teşekkürler | 
28-06-08, 15:25
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 12.07.04 Nereden: istanbul
| | | Ynt: MSI VR201 kullanan var mı? İşlemci Intel Pentium Duo T2330
İşlemci hızı 1.6GHz
Ekran 12.1 inç WXGA Non-glare
Bellek DDR2 2GB
Sabit Disk 120GB(SATA)
Optik Sürücü Super multi
Wireless LAN 802.11BG Twinhan(AW-GE780)
Pil türü 8 Cells
Bluetooth MS6837D
özellikleri bunlar MSI iyi makineler yapıyor. Arkadaşım sorun yaşamazsın. Tabii kullanım amacaına göre Ayrıca bilgisayarda 2 Gb Ram ve 160 Gb HDD mevcut buda gerekli ihtiyacını giderecektir. Hiç kullanmadım ama burdan kullanışlı bilgisayara benziyor.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
28-06-08, 17:33
|  | hARDWAREMANIAC | | Katılım tarihi: 14.07.02 Nereden: ANKARA
| | | Ynt: MSI VR201 kullanan var mı? Bence msi laptop alınır. He çok şekilli çok al benili olmayabilir ama gerçekten vaadettiği özelliği sorunsuzca sunan bilgisayarlar. Laptopu alırken elleyip mıncırmadan karar vermeyin tabiki... | 
28-06-08, 17:58
| | | Ynt: MSI VR201 kullanan var mı? Cevaplar için teşekkürler
gidip biryerlerde yakından incelemeye çalışacağım | 
29-06-08, 02:15
|  | Member | | Katılım tarihi: 07.02.08 Nereden: Aydın
| | | Ynt: MSI VR201 kullanan var mı? aldım, kurulumunu yaptım, üzerinde vista basic le geldi..ucuz olması gerektiginden üzerinde 1 gb ram vardı fakat gayet stabil calısıodu vista..hatta adamlar klavye üzerine sayı tuslarını bile koymuslar..cok kullanıslı ve hos..ayrıca firmanın internette bi cok sitede yayınladığı test görüntüleri var..etkileyici olmus.. Video - MSI testet Notebooks - İzlesene.com - Ücretsiz Video Paylaşım Sitesi
test görüntülerini inceledikten sonra kararını verebilirsin.. | 
01-07-08, 00:43
| | | Ynt: MSI VR201 kullanan var mı? Alıntı: imagination tarafından iletildi.
aldım, kurulumunu yaptım, üzerinde vista basic le geldi..ucuz olması gerektiginden üzerinde 1 gb ram vardı fakat gayet stabil calısıodu vista..hatta adamlar klavye üzerine sayı tuslarını bile koymuslar..cok kullanıslı ve hos..ayrıca firmanın internette bi cok sitede yayınladığı test görüntüleri var..etkileyici olmus.. Video - MSI testet Notebooks - İzlesene.com - Ücretsiz Video Paylaşım Sitesi
test görüntülerini inceledikten sonra kararını verebilirsin.. | Çok teşekkürler
özellikle kullanan birinin yorumları benim için önemliydi.
test videosu da oldukça ilginç, bize de böyle sağlamı denk gelir inşallah | |