Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Notebook Bataryalarını Yenileme.Videolu Anlatım. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar videoda mantıksız bişey göstermiyorlar.Tek yapmanız gereken bataryayı kırmadan açıp içerisindeki pillerden temin etmek.Eli havya tutan her insan evladının yapabileceği birşey.
İzmirli olanlar aradıkları hertürlü pili gıda çarşısındaki Pilcide ve orada bulamadıkları gerekli olabilecek elektronik malzemeleri (belki açmışken bi tadilat yapmak istersiniz ) ise Hatfon Elektronikte bulabilirler.
Saygılarımla.
PS: Yahu metacafe linkinin altında neden yorum yazılamıyor.3-5 defa denedim deli etti.O sebeple 2 post oldu yani...
yarın iş yoğunluğum biraz azalırsa benim bataryaya girişmeyi düşünüyorum hatta içinden çıkanlardan daha yüksek amperli olan pillerle değiştirmek gibide bi niyetim var...