| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında bu notebooku alayım mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisyarcıda eski bir notebook gördüm notebookun özellikleri(bildiğim kadarayla):dell marka eski p2 işlemci var ram ıyle hdd'sinin özelliklerini bilmiyorum.üzerinde internet ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
25-05-07, 13:38
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 05.12.06 Nereden: ayfon
| | | bu notebooku alayım mı? arkadaşlar bilgisyarcıda eski bir notebook gördüm notebookun özellikleri(bildiğim kadarayla):dell marka eski p2 işlemci var ramıyle hdd'sinin özelliklerini bilmiyorum.üzerinde internet kartı var(bilgisayarcı bu kart sırf 50 ytl diyor)bataryası mı adaptörümü ne yokmuş.100$ istiyor.bi hayalaim var oda notebookumun olması almalımıyhım bilgisyarcı antrenman yapacaksan(söker takarsan falan) al diyor.yoksa değmeaz diyor alayım mı  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ ATATÜRK YAŞASAYDI PARDUS KULLANIRDI | 
25-05-07, 14:41
| | New Member | | Katılım tarihi: 25.05.07
| | | Re: bu notebooku alayım mı? Tam olarak bilmediğin bir notebooku alma derim ben. | 
25-05-07, 14:46
| | | Re: bu notebooku alayım mı? ne bakımdan bilmediğim bir notebook?
26-05-07, 19:13
| | | Re: bu notebooku alayım mı? eeeeeeee alayım mı ne diyorsunuz al diyorsanız ona göre borca harca falan girecem
26-05-07, 19:34
|  | Rookie Member | | Katılım tarihi: 25.09.06 Nereden: İstanbul
| | | Re: bu notebooku alayım mı? antrenman yapacaksan(söker takarsan falan) al diyor.yoksa değmeaz diyor alayım mı
notebook nesini söküp takacaksın kardeş antrenman fılan boşuna para harcama derım madem borca harca gıreceksın bekle para bırıktır ondan sonra sıfır orta hallı bırtane alırsın | 
26-05-07, 19:46
|  | Power Member | | Katılım tarihi: 06.12.05 Nereden: kmpaşa
| | Re: bu notebooku alayım mı?
__________________ YAZIYI OKUYABILIYORSAN OGRETMENINE TURKCE OKUYABILIYORSAN ATATURK'E MINNET ET | 
26-05-07, 21:34
|  | Administrator | | Katılım tarihi: 16.06.04 Nereden: Zürih - İsviçre
| | | Re: bu notebooku alayım mı? alma bi isine yaramaz, batarya yoksa hic ise yaramaz
__________________ Üşeniyorum öyleyse yarın | 
27-05-07, 15:48
| | | Re: bu notebooku alayım mı? para iş borc değil artık para tamam da almamak daha iyi olur şimdi yaza yeni bi anakrt almayı düşünüyorum ama almaytada bilirim.parayı hallettim de sadece notebooka yetiyor adaptör yada batarya alamıyorum100ytl şimdi var bi 150 falan burs alıyorum bi 50 60 falan dedemler verirse toplam 200 falan oluyor bi 100 ytl daha bulurum 2. bursla bu para yani 300ytlye yaza yada kışa doğru bi nootebook alabilirmiyim işimi görecek kadar?
29-05-07, 14:07
| | | Re: bu notebooku alayım mı? almaktan vazgeçip zaten 80 ytl param vardı adam indirmiştir diye düşündüm 130 istemiş bende onun yerine 80lik harddisk aldım yanlış bi karar mı verdim
NOT:80lik hdd yi alığım pc hakkında ayrıntılı bilgi için bilgisayrım bölümüne bakabilirsiniz
__________________ ATATÜRK YAŞASAYDI PARDUS KULLANIRDI | |