| Öncelikle F8 ile güvenli kip'te bilgisayarı açıp açamadığınıza bir bakın. Eğer F8 ile de açamıyorsanız, ya BIOS sorunu olabilir ya da yüklediğiniz işletim sistemi ciddi olarak zarar görmüş olabilir. Bu durumda iki yol var; BIOS yeniden yüklenecek (bunu teknik servis yapar ancak) VEYA işletim sistemi yeniden yüklenecek (bunu siz yapabilirsiniz).
Herşeyden önce, onaylı sürücü kullanmanız gerekiyor. Sanırım büyük ihtimal ile sorununuz sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Bilgisayarı ilk açılışta F8 tuşuna başarak güvenli (safe) mod'da açın. Daha sonra en son yüklediğiniz sürücüleri, ekran kartı sürücüsünden başlayarak kaldırın. Ve her sürücü kaldırdıktan sonra bilgisayarı normal açarak test edin. Sorun çözüldüğü an yaşadığınız olay en son kaldırdığınız sürücü ile ilgilidir.
Sürücü yüklerken kullandığınız işletim sistemi için onaylı olan ve toshiba'nın sizin notebook'unuz için geliştirmiş olduğu son sürücüyü kullanın. Ayrıca, hiçbir yazılımın BETA sürümüne güvenmeyin. Yazılım üreticilerinin hepsi BETA ürünlerin bilgisayarınızda ciddi sorunlara neden olabileceğini özellikle belirtiyorlar.
__________________ |