| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında samsung dizüstü için yorumlarınız başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar dun bi dizüstü aldım. Sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum. Dun biraz kullandım hoşuma gitti ısınma ve ses sorunu yok ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
26-08-08, 12:29
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 11.08.08 Nereden: sivas
| | | samsung dizüstü için yorumlarınız Arkadaşlar dun bi dizüstü aldım. Sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum. Dun biraz kullandım hoşuma gitti ısınma ve ses sorunu yok gibi. birde ekran kartı nasıl GF 8600 GT'den iyi oldugunu söylüyorlar. İnş oyunlarda sıkıntıya sokmaz diye umut ediyorum. 1485 ytl ye aldım fiyatı nasıl sizce ?
Samsung NP-R 510FS05TR
[FONT=Arial] Intel Core 2 Montevina
2.0 GHz
1066 Mhz
3MB
2048MB DDR2
250 Gb
256 Mb
NVIDIA
Geforce 9200M
15.4 " HIGH BRIGHT BLOSS
WXGA
1280*800
DVD±RW Double Layer
BlueTooth
Kamera
Kart Okuyucu
Wireless
Win Vista Premium Tr
2.7 KG[/FONT] VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
26-08-08, 12:49
|  | Member | | Katılım tarihi: 30.07.08
| | | Ynt: samsung dizüstü için yorumlarınız Samsung, Türkiye dizüstü bilgisayar pazarına yeni girdi, ve sende ilk kullanıcılarından biri olmuşsun kardeşim.. Ekran kartını bi tarafa bırakırsak, çok güzel bi sistem, bu paraya diğer markalar ne sunuyor bilmiyorum ama eminim sen bakmış incelemiş ona göre karar vermişsindir. Ekran kartı da, hangi oyunda ne performans gösterir bilemem, onu bilen arkadaşlar yazar.. Samsung bilişim sektöründeki ürünlerinin hepsiyle ( ram, disket sürücü, harddisk, monitör ve optik sürücülerini kullandım) gönlümde yerini alan markalardan biridir.. Güle güle, uzun yıllar sorunsuzca kullanman dileğiyle... | 
26-08-08, 12:56
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 11.08.08 Nereden: sivas
| | | Ynt: samsung dizüstü için yorumlarınız çok sagol adobe reader. Dell inspiron 1520 T8300 2,4 ghz işlemcılı bi bilgisayar alacaktım vatanbilgisayar kayseri şubesinde 1 tane kalmıştı o da arızalıymıs.. İstedigim özellikler samsung da var ve samsung'un kalitesine güvendigim için samsungu tercih ettim.İnş. sıkıntı cekmem. | |