Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında TOSHİBA A100-036 XP DRİVER başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "TOSHİBA A100-036 XP DRİVERLARINI ARAYANLARIN DİKKATİNE
Dosya.cc - dosya paylaşım servisi - Free File Hosting - Web Hosting - Dedicated ..." şeklinde özetlenebilir....
kardeş eline saglık benım için bulunmaz kaftan teşekürler. elimdekı dizüstü bılgısayara format attım çok ihtiyacım olacak eger olursa mınettar kalacam
halil kardeşim daha önce dört bilgisayar tarafından denendi .geçen gün pcı girişli bir tv kartı aldım ama pcı driver ını bulamamışım.eğer siz bulursanız linkini buraya ekleyin.
Sata hard disk i olan yeni nesil notebook bilgisayarlarda genellikle vista yüklüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ve bu bilgisayarlara windows xp kurmakta problem çekiyoruz… sorun sata hard disk olduğunuda hepimiz biliyoruz. Ve birçok arkadaşımız bu bilgisayarlara xp driver bulmakta güçlük çekmekte ve sorununu çözememekte…
elimde yaklaşık 165 tane farklı marka ve modellerde olan bilgisayarın xp için gerekli driver ları bulunmaktadır. Ve ayrıca sata hard disk e xp kurmanız için yapılmış bir Windows xp cd si var. Sorunsuz xp kurabılmenız için her şey tamamlandı.
arkadaşım elimde toshibanın bütün driverleri mevcut istiyorsan hasadix@hotmail.com adresine mesaj atabilirsin. kendi bilisayarıma kurdum sorunsuz çalışıyor bütün driverleri 20 ytl ye verebilirim