| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Toshiba mı Monster mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "FOKUSShop - MONSTER T72HEL802 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex )
Teknosa - TOSHIBA SATELLITE A100-906
Arkadaşlar bu iki model ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
11-06-07, 14:18
|  | hARDWAREMANIAC | | Katılım tarihi: 10.03.04 Nereden: Sakarya
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? No Comment | 
11-06-07, 20:21
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 14.04.04 Nereden: ıรt & ккtς
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? Monster al bence. Forumdan bir arkadaş kullanıyo 1 senedir tık demedi alet, ve performansında hiç bir değişim yok. Laptopta istediği oyunları oynayabiliyo, autocad, photoshop kullanıyo ve performansı çok iyi. Uzun yıllar kullanırsın bence. Verdiğin paranın karşılığını çok rahat alabilirsin...
__________________ iLLeGaL & SaRP & S@RP | 
12-06-07, 18:56
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? Yorumun için teşekkürler hocam.Zaten baya bir süreden beri yorumları okuyorum.Genel olarak herkes memnun.Biraz daha bekleyip Santa Rosa işlemci olan modelini alacağım...   |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
12-06-07, 19:25
|  | Moderator | | Katılım tarihi: 30.04.03 Nereden: TháLîÒñ
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? İki adet Monster Laptop aldık 1-2 aydır kullanıyoruz hiç bir şikayetimiz yok tavsiye ederim. | 
15-06-07, 16:33
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 10.02.04 Nereden: Tarsus/Mersin
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? sınıftan bi arkadaşım da aldı sene başında monster o da çok memnun..bende monster derim
__________________ | 
15-06-07, 18:36
|  | hARDWAREMANIAC | | Katılım tarihi: 02.08.04 Nereden: ŸašaĶ BöLG3
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? toshibalar hiçte iyi değil her modeli olmasada, 1.haftada dandik toshibamın speakerları bozuldu garantiye götürdüğümde adam bana iyi niyetiyle
-sesi fazla açmışsın ondandır şimdi yapıyorum bidaha çok açma tarzı bişey dediğinde yaşadığım dumuru tahmin edebilirsiniz ama 20 dakkada tamir etmeleride takdire şayan..
monsterlar piyasada yeni yol alıyor ama şikayet edeni çok duymadım.
__________________ H.W.Manyağı'nın forumda son günleri 6 ekim'de Kıbrıs.. | 
15-06-07, 22:16
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 09.08.06 Nereden: İstanbul
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? benim gönlüm kalite ve süregelen tercihlerin genellikle toshiba olmasından bu diyorum!
Ama monster için fikir beyan edemeyeceğim, ama ben yenilikçi yanımla tercih yapsaydım Monster derdim... | 
16-06-07, 11:34
|  | hARDWAREMANIAC | | Katılım tarihi: 29.03.04 Nereden: Somewhere In The Middle Earth
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? Monster güzel bende de var.Tek sorunu ses i az çıkıyor azcık.Onun haricinde Asus kasa olmasına dikkat et diğerlerinde ısınma sorunları varmış.Ama Asus kasalar canavar gibi. | 
17-06-07, 13:19
| | | Re: Toshiba mı Monster mı? Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...Önceki mesajımda da dediğim gibi SantaRosa yı bekliyorum.DH de video incelemeyi izledim SantaRosa baya fark atıyor performansta.... | 
26-06-07, 00:53
| | | Ynt: Toshiba mı Monster mı? Bence güzel seçim. Güle güle kullan derim | 
03-07-07, 18:11
|  | New Member | | Katılım tarihi: 25.10.06 Nereden: bursa
| | | Ynt: Toshiba mı Monster mı? Ben toshiba kullanıyorum eğer almadıysan şiddetle tavsiye ediyorum.çok sağlam oluyorlar.. | 
08-07-07, 17:19
| | New Member | | Katılım tarihi: 07.07.07 Nereden: ankara
| | | Ynt: Toshiba mı Monster mı? abi dalgamı geçiosunus ya toşhibanın yanında monster ne daha dün bir bugün iki forumlardan takip ederseniz servis konusundaki açığı görürsünüz şayet servis ii olsa tamam ama görünüşe göre pek iç açıçı deil toşhibanın servisi hakkında yorum bile yapmıorum ama herkesten duyduğum şey süper sağlam makinelr bence biraz daha araştrma yap | 
09-07-07, 01:15
| | | Ynt: Toshiba mı Monster mı? Alıntı: GeCCCe tarafından iletildi.
abi dalgamı geçiosunus ya toşhibanın yanında monster ne daha dün bir bugün iki forumlardan takip ederseniz servis konusundaki açığı görürsünüz şayet servis ii olsa tamam ama görünüşe göre pek iç açıçı deil toşhibanın servisi hakkında yorum bile yapmıorum ama herkesten duyduğum şey süper sağlam makinelr bence biraz daha araştrma yap | Aksine Monsterı satan Fokus Bilgisayarın satış sonrası desteği gayet iyi ve sağlam. | 
09-07-07, 10:54
|  | Moderator | | |