merhabalar. babama bir notebook alacağım. oyun oynamak gibi bir istek yok. yoğunluklu olarak iş için kullanılacak bir bilgisayar. office programları ve çizim bakma amaçlı autocad kullanılacak(yani öyle ağır şekilde çizim falan da yapılmayacak). internete kolay erişim önemli. bu bağlamda ekran kartı paylaşımlı olabilir, hatta paylaşımlı olsun ki ekran kartına boşu boşuna fazla para ödenmesin. toshiba modelleri üzerinde duruyorum. ekran boyutu olarak 15.4 tercihimiz. 1500 ytl ve altı segmentinde bir alet bakıyorum. satellite pro serisinden birkaç alternatif var kafamda. aşağıya yazıyorum. özellikle
amd mi intel mi konusunda kararsızım. amd lerin eskiden beri varolan ısınma problemleri devam ediyor sanırım. intel içinse penrynler gibi daha yeni nesil işlemciler mi tercih edilmeli yoksa daha eski olan core2duo serileri de yeteri kadar iş görür mü? performans karşılaştırmaları konusunda da fikir verebilirseniz sevinirim.
Satellite L305-S5885 (3 GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça Satellite Pro L300-EZ1005V (2 GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça Satellite L305D-S5881 (3GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça Satellite L305D-S5873 (2GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
gönderdiğim linkler istanbul bilişimden gördüğünüz üzere. başka önerisi olan ve istanbul bilişim hakkında fikri olan varsa onları da duymaktan memnun olurum. teşekkürler.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |