Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

toshiba seçenekleri konusunda yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında toshiba seçenekleri konusunda yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhabalar. babama bir notebook alacağım. oyun oynamak gibi bir istek yok. yoğunluklu olarak iş için kullanılacak bir bilgisayar. office programları ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 21-09-08, 20:39
zgn zgn çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 21.09.08
Nereden: istanbul
toshiba seçenekleri konusunda yardım

merhabalar. babama bir notebook alacağım. oyun oynamak gibi bir istek yok. yoğunluklu olarak iş için kullanılacak bir bilgisayar. office programları ve çizim bakma amaçlı autocad kullanılacak(yani öyle ağır şekilde çizim falan da yapılmayacak). internete kolay erişim önemli. bu bağlamda ekran kartı paylaşımlı olabilir, hatta paylaşımlı olsun ki ekran kartına boşu boşuna fazla para ödenmesin. toshiba modelleri üzerinde duruyorum. ekran boyutu olarak 15.4 tercihimiz. 1500 ytl ve altı segmentinde bir alet bakıyorum. satellite pro serisinden birkaç alternatif var kafamda. aşağıya yazıyorum. özellikle amd mi intel mi konusunda kararsızım. amd lerin eskiden beri varolan ısınma problemleri devam ediyor sanırım. intel içinse penrynler gibi daha yeni nesil işlemciler mi tercih edilmeli yoksa daha eski olan core2duo serileri de yeteri kadar iş görür mü? performans karşılaştırmaları konusunda da fikir verebilirseniz sevinirim.

Satellite L305-S5885 (3 GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça

Satellite Pro L300-EZ1005V (2 GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça

Satellite L305D-S5881 (3GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça

Satellite L305D-S5873 (2GB) TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça

gönderdiğim linkler istanbul bilişimden gördüğünüz üzere. başka önerisi olan ve istanbul bilişim hakkında fikri olan varsa onları da duymaktan memnun olurum. teşekkürler.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 21-09-08, 21:52
dr.pc dr.pc çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 13.08.08
Ynt: toshiba seçenekleri konusunda yardım

15.4 inclik 1500 ytl lik toshiba alacaksan yazık olur çünkü özelllik olarak pek iyi bişey bulamazsın bence toshiba yerine başka markalara bak çünkü bütçen kısıtlı
bunu alsan daha iyi olur Casper Nirvana CPA-T585-9F05 15.4 inç Notebook | www.koysepete.com | Hesaplı Alışveriş Sitesi özelliklerini kıyasla
kalite olarak da iyi o kadar paran varsa linkteki siteden al(koysepete.com)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

toshiba seçenekleri konusunda yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
RAM konusunda Yardım OzeLBiRi Anakart 2 05-07-08 11:38
klasör seçenekleri hakkında yardım lütfen burrak Genel(OS) 7 19-07-07 16:31
Led konusunda yardım!!! onur_0581991 Modifikasyon 10 21-03-07 19:50
Ek Fan Konusunda Yardım basarann Genel 1 24-03-06 23:58
dil seçenekleri... yardım amo Genel 1 26-05-05 00:12

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:14.