| Wireless Bağlantı Sorunu.. Ağ Adresi Alınıyor. Airtess RT-205 model modemim var, kendi masaustunden ve laptopumdan baglantı saglıyorum. ancak arkadasımın almanyadan getirdigi nispeten eski laptopla biturlu baglantı kurumadık. WPA sifrelemeyi kullanıyorum wireless ararken goruyor sifreyide girdigimizde baglantı kuruluyoru diye '' ag adresi alınıyor '' diyor ve oylece kalıyor baglantı kuramıyoruz. sorun nereden kaynaklamabilir cok acil yardımlarınızı rica ederim.
Wireless karti Intel Pro 2200BG  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Athlon 2800+ 64bit, Asus K8N, Sapphire 9800Pro, 512 DDRam, 40gb Maxtor,Adsl Zoom 5510, 15'' Philips, Creative Cd-Rom, Lg Cd Writer, Microsoft Kablosuz Desktop |