Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

Yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkdaşlar uzun süredir yazamıyorum maluk oks öğrencisiyim sizden bişi istiyorum ben dizüstü almaya karar verdim! ama kafam karıştı 1,83 ghz ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 31-05-07, 18:51
gigi Avatar
gigi gigi çevrim dışı
Senior Member
gigi's Computer

Katılım tarihi: 11.02.06
Nereden: bursa
Yardım

Arkdaşlar uzun süredir yazamıyorum maluk oks öğrencisiyim sizden bişi istiyorum ben dizüstü almaya karar verdim! ama kafam karıştı 1,83 ghz lik bir dizüstüyü alabiliyorum bu masa üstüne göre çok düşük ama core 2 dou bana yardım edin 1,83 aslında 1,83 değilmi yane 1,83 ghz dizüstünde iyimi bana göre kötü ama ben masaüstüne göre yorum yapıyorum ve son sorum ise ben dizüstümde sadece online olan knight online oynucam 1,83 ghz 512 mb sizce laptobu kasarmı yardımlarınızı bekliyorum bu arada fazla açamam oks son hafta tatilde burdayyım!!! cwplerınızı bekliyoru saygılarımla
  #2 (permalink)  
Eski 31-05-07, 20:36
sazan84 Avatar
sazan84 sazan84 çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 06.04.04
Re: Yardım

knight online sistem gereksinimleri Official Knight Online World Website - System Requirements

sözlediğin özellikler bu oyun için fazla bile, takılma yaşamadan c2d 1.83, 512mb ram bir notebook ile bu oyunu rahat rahat oynayabilirsin.

1,83ghz, desktoplarda 3,84ghz gibi bir değere denk gelmekte. (alıntı - systemrequirementslab : You Have: 1.83 GHz Performance Rated at 3.84 GHz)
  #3 (permalink)  
Eski 31-05-07, 21:44
gigi Avatar
gigi gigi çevrim dışı
Senior Member
gigi's Computer

1,83ghz, desktoplarda 3,84ghz gibi bir değere denk gelmekte. (alıntı - systemrequirementslab : You Have: 1.83 GHz Performance Rated at 3.84 GHz)[/quote]

Allah razı olsun bende tam bunu arıyodum peki bişi daha sorucam bnm aradığım özelliklere uyan makinayı kasmadan çalışan,yüksek performasnlı sessiz ve uygun fiyatta dizüstü markası tavsiye ederseniz çok memnun olurum
  #4 (permalink)  
Eski 01-06-07, 12:33
sazan84 Avatar
sazan84 sazan84 çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 06.04.04

eğer sağlık bakanlığından bir akraban veya tanıdığın varsa, sağlık bakanlığı kampanyasında 1,110 küsür dolara verilen toshiba var, çok iyi özellikte, onu bir araştır istersen. ben de senin gibi arasıra oyun oynama maksatlı, office vs uygulamalarda kullanmak amacıyla bir notebook bakıyordum 2 ay önce, asus f3jc, dell cs11 6400 ve benq r55 seçeneklerim arasındaydı, sonra asus daha cazip geldi onu aldım. bu modellere de bir göz atmanı tavsiye ederim.
  #5 (permalink)  
Eski 01-06-07, 14:09
gigi Avatar
gigi gigi çevrim dışı
Senior Member
gigi's Computer

cwp ların için tşk ederim saolsın
  #6 (permalink)  
Eski 01-06-07, 19:22
gigi Avatar
gigi gigi çevrim dışı
Senior Member
gigi's Computer

.:. NOVA Bilgisayar .:. ----- Teknoloji Rehberiniz .. ASUS F3JP, ASUS G1, ASUS F3JC, ASUS F3JP, ASUS G2, Toshiba Satellite A200-1BP, TOSHIBA A100-599, ASUS F3FM, ASUS F3FM, ASUS F3FM, ASUS F3JR, ASUS F3JR, MSI M662, MSI S430, MSI S420-2, MSI S262 YA
ADRESİNDE ASUS F3JP MARKASI VAR BAKTIM YTL DEVİRİRKEN ZORLANMADIM ANCAK KDV NE KDAR EKLİCEM? KDV SİZ 1 MİLYAR 900 YTL EDİYO KDV İLE DAHADA FAHALI OLUCAKTIR AMA BEN HESABLI Bişi istiyorum dedim bu öğrenci adamı aşar!

Konu araçları

Yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
arkadaşlar yardım.. UZAK MASA ÜSTÜ BAGLANTISI KURMAM GEREKİYO.. yardım.. mustafadogus Network 1 23-10-06 14:47
yaw çorbada bizimde tuzumuz diyosunuzda yardım mardım yok..bizde yardım istiyoruz:d bruiser_xxx Modifikasyon 34 06-01-06 18:33
forumu okuyan yardım edicek arkadaslar lütfen yardım edin Gurhan Genel 10 13-05-04 13:43
leadtekwinfast 5900lx tdh acil yardım?nolur biri yardım etsin.(unrelmaster) beyazfatih Ekran Kartları 12 19-02-04 03:45

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:31.