Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Notebook'lar... »

Yenı Laptop bıraz bılgı verın Ilk Goz agrısı :D

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Yenı Laptop bıraz bılgı verın Ilk Goz agrısı :D başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya arkadaslar ben bunu sımdı ılk kez geldı sarza takıo sarz ettıkten sonramı kullanayım? eğer öyleyse kac saat şarz edeyım?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 01-08-08, 00:33
pigwiddeon pigwiddeon çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 29.07.08
Yenı Laptop bıraz bılgı verın Ilk Goz agrısı :D

Ya arkadaslar ben bunu sımdı ılk kez geldı sarza takıo sarz ettıkten sonramı kullanayım? eğer öyleyse kac saat şarz edeyım?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 05-08-08, 16:48
erhaN99 erhaN99 çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 05.01.08
Ynt: Yenı Laptop bıraz bılgı verın Ilk Goz agrısı :D

aRKADASIM BEN DE YENİ ATOP ALDIM VE SORDUM ŞARJ DURUMU İLK BAŞ NASIL OLCAK DİYE. İLK TAKIŞIMDA 12 SAAT ŞARJ OLMASI GEREKTİĞİNİ VE KULLANIMDAN SONRAKİ 2ŞARJINDA 12 SAAT OLMASI DURUMUNDA YÜKSEK PERFORMANS ALICAGMI BELİRTTİLER. TABİ BEN ÖYLE YAPMADIM ORASI AYRI MESELE DURUM BU YANİ. AKLINDA BULUNSUN.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
bılgı, bıraz, laptop

Konu araçları

Yenı Laptop bıraz bılgı verın Ilk Goz agrısı :D ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Laptop Alıcam Onerileriniz Ama Yenı Oyunları Açacak Bir Laptop!!1 apacci_45 Notebook'lar... 1 31-03-08 12:59

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:10.