| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Notebook'lar... forumu altında Yeni Notebook alıcam önerileriniz başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar fiyat max 1750 YTL
işlemci en az 2,2 Ghz olmalı (penryn de olabilir )
ram en az 2gb
ekran ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
30-08-08, 00:07
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 12.07.04 Nereden: istanbul
| | | Yeni Notebook alıcam önerileriniz arkadaşlar fiyat max 1750 YTL işlemci en az 2,2 Ghz olmalı (penryn de olabilir  ) ram en az 2gb
ekran kartı paylaşımsız 512 mb
bu fiyata böyle bi notebook bulabilirmiyim aradığım markadalar MSI,Datron,Toshiba,DELL  bu markaların böyle modellleri varmı bu fiyata  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
30-08-08, 00:24
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 20.08.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz bu özelliklerle bu fiyat zor kardeşim | 
30-08-08, 00:44
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 12.07.04 Nereden: istanbul
| | | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz min ne kadar olabilir peki bu özelliklerle :S | 
30-08-08, 00:45
| | New Member | | Katılım tarihi: 30.08.08
| | | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz http://www.hardwaremania.com/forum/d...tl-103268.html
Acer marka notebook. Amd işlemci ama. Fiyat performans olarak çok süper. İncelemeni öneririm.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
30-08-08, 00:59
|  | hARDWAREMANIAC | | Katılım tarihi: 10.03.04 Nereden: Sakarya
| | | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz Bir de şu modele bak istersen www.canavarnotebook.com | 
30-08-08, 01:06
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 23.08.08
| | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz CASPER NIRVANA CPB-T930-9K95 CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 2048MB 320GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T9300 İşlemci hızı 2.50 GHz 6MB L2 Cache 800 MHz FSB İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium
Bellek ( Ram) : 2 GB DDR2 667 MHz
Harddisk : 320 GB Sata
Ekran Kartı : 512 MB GeForce 9300GS - 256 MB Ayrılmış Bellek- DirectX® 10
Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT
Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
Kablosuz Ağ Bağlantısı : Wireless 802.11 b/g
Card Reader : Multi Card ReaderPCI-e mini kart
Ethernet kartı : 10/100 Ethernet
Fax Modem : 56K FAX / Modem
Ses Kartı : High definition audio - mikrofon
USB Port : 3X Usb 2.0 port
Batarya : 6 Hücreli Li-ION smart batarya
Kamera : 1.3 MP Web Kamera
Bekleme Süresi : 130 Dakika
Ağırlık : Batarya dahil 2.7 kg
Boyutlar : 359 mm/268 mm/24.8-37 mm
Ekstra : VGA Out - PCI-e mini
KDV Dahil1.680,10 YTL
Ben de CASPER NİRVANA kullanyorum çok memnunum sana bu modeli tavsiye ederim yüksek performanslı yüksek özellikli notebook süper bence..  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
30-08-08, 07:53
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 23.05.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: Yeni Notebook alıcam önerileriniz
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK | |