Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar yaptım kendime ama writerlarım yavaş çalışıyor sistemimi yazayım ilk önce
Windows xp işletim sistemi.
Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB İşlemci - LA4U--
4 Gb
ddr2 Ram (xp doğal olarak 3.5 Gb görüyor)
Gigabyte 965PD-S4 S775 ATX FSB1333 DualDDR2 800 2*PCIe16x PCI--
1 adet 250 Gb sata hdd
Gigabyte 8500GT 256 MB GDDR 2 128bit GV-NX85T256H D10x PCI-E x16 SLI--
1 adet LG dwdriter
1 adet Writemaster dvdwriter
Sanırım bu bilgiler sistem hızı için yeterli boardta 1 adet ide çıkış var ben bu ide çıkışa iki adet dvdwriter taktım.
Birde sata hdd taktım fakat cd yazma hızı biraz fazla yavaş 3 dakikalık işlemi yaklaşık 40 dakikada tamamlıyor.
Olmaz demeyin lütfen daha önce yaptım oldu 1 ide kablo üzerinde 2 adet writer normal hızda çalıştı hatırladığım kadarı ile kablo seöçeneklerinden bir işlem olması gerekiyordu tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz cidden çok sevinicem.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |