Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Asus Lightscribe Sorun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "asus dvd writer ım var resmi stune çiziyorum ondan sonra içine dvd kaydediyorum ama sonra yazdığım dvd yi ne dvd ..." şeklinde özetlenebilir....
asus dvd writer ım var resmi stune çiziyorum ondan sonra içine dvd kaydediyorum ama sonra yazdığım dvd yi ne dvd playerda ne de bilgisayarımda açabiliyorum yardım ederseniz sevinirim..
ya anlatamadım glba lightscribe özellikli dvd ye yazıyorum zaten ben bunları herşey oluyor resim çkıyor dvd nin üstünde ama dvd playerım ve bilgisayarım okumamakta ısrar ediyor.
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Professional
Katılım tarihi: 30.12.07
Nereden: Ankara
Ynt: Asus Lightscribe Sorun
hocam çok basit ama aklıma geldiği söylemeden duramayacağım; dvd nin dış yüzeyine yazdırman lazım. önce dvd nin içeriğini yazdır. dvd yi ters tak. sonra lihtscribe yap.