hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

bakarmısınız çok önemli

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında bakarmısınız çok önemli başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben dvd raghter aldım aldığımdan beri pc bir süre sora kasmaya donmaya başlıyor napabilirim acaba ama dvd aldımdmdan beri cs ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar..

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle
Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-05-08, 14:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
lafhane
New Member

Katılım tarihi: 11.05.08
bakarmısınız çok önemli

ben dvd raghter aldım aldığımdan beri pc bir süre sora kasmaya donmaya başlıyor napabilirim acaba ama dvd aldımdmdan beri

cs oynarken birden takılıyor çıkıyor masaüstünede gelincede donuyor res atmak lazım oluyor res atınca geçiyor knight oynasam gene aynı şey oyuna girmeyip normal masaütünde takılsam bile aynı şey bir süre derken 45-50 dk 1saat falan yardımcı olursanız sevinirim[/color]

[/b]
lafhane çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 18:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Katılım tarihi: 09.05.08
Nereden: afganistan
Ynt: bakarmısınız çok önemli

1. si bakarmısın gibi laçka mesajlardan kaçınınız
2. si dvd raghter diye bir bilgisayar terimi yoktur veya varda bizmi bilmiyoruz.Bilmiyorsak siz bizi aydınlatırsanız mutlu oluruz.Veya doğru değilse doğrusunu yazarak daha dostane bir tavırla mümkün olan yardımı alabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarı daha ilimsel ve bilimsel amaçlar için kullanırsanız hem kendinize hem bu vatana karşı daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz.İnsanlar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve internete girmek için kullanılan bir aygıt gibi görmeye başladılar.Bunun için diğer milletler iki adım ileri giderken biz üç adım geri gidiyiroz.Buda bizi yönetim ülkenin içine edenlerin işine yarıyor.

En son deepfuckman tarafından düzenlendi: 11-05-08 saat 18:37. Sebep: sinir harbi
deepfuckman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 18:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
deepfuckman tarafından iletildi. Mesajı göster
1. si bakarmısın gibi laçka mesajlardan kaçınınız
2. si dvd raghter diye bir bilgisayar terimi yoktur veya varda bizmi bilmiyoruz.Bilmiyorsak siz bizi aydınlatırsanız mutlu oluruz.Veya doğru değilse doğrusunu yazarak daha dostane bir tavırla mümkün olan yardımı alabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarı daha ilimsel ve bilimsel amaçlar için kullanırsanız hem kendinize hem bu vatana karşı daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz.İnsanlar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve internete girmek için kullanılan bir aygıt gibi görmeye başladılar.Bunun için diğer milletler iki adım ileri giderken biz üç adım geri gidiyiroz.Buda bizi yönetim ülkenin içine edenlerin işine yarıyor.
ilk paragrafına +1 ikinci paragrafına ise -1...Toplamda sıfır yani..

İnternete Attığım İmza
karaca çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 21:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
josephine
Member

josephine Avatar

Katılım tarihi: 20.11.06
Nereden: on the road

Alıntı:
karaca tarafından iletildi. Mesajı göster
ilk paragrafına +1 ikinci paragrafına ise -1...Toplamda sıfır yani..
josephine çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 21:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
lafhane
New Member

deepfuckman sen oyun oynamazsın burda ilim bilim yaparsın ben burda bir yardım istiyorum bilmiyorsan yazmazsın
neyse çözüm getiren varmı acaba
Eski 11-05-08, 21:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Seninde bu inatcı ve çok bilmiş tavrına -11000000 aslında muhatap olmaya değmez ama yardım edecekkende etmiyeceğim sadece şunu düzeltmeni beklerdim senden.Birazcık araştırarak dvd writer yazman gerektiği sonucuna ulaşacak kapasiteye sahip olduğunu bizlere kanıtlamanı ve kendi içinde başardım evet doğru olanı buldum rahatlığını hissetmeni beklerdim ama beklentiler her zaman insanı odak gösterilen noktaya taşımamaktadır.Zamane gençliğinin lafazan nickiyle buluştuğu noktada böylesi bir beklenti içinede girmek sanırım hata olurdu.Umarım yardım edecek birileri vardır.

Ayrıca çok önemli nin ne ifade ettiğinide biraz düşün bence.Oyun oynuyorum ve başlık çok önemli hadi ordan derler bizim buralarda öyle davranan çocuklara.
Eski 11-05-08, 22:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Ayrıca josefinmisin josepinmisin ne karın ağrısıysan sende açta bir yerine gül.Senin gibilerde böyle çok bilmiş tavırlarıyla toplum içinde açık yakalayıp pis pis sırıtmanın ötesine geçemezler sorsan mal mal yüzüne bakarlar zorda kalınca ardına bile bakmadan kaçarlar.Hadi ordan güzelim teknoloji senin neyine sen git dedikodu kanallarındaki uyku ilacı niteliğindeki karı-koca tütsü niteliğindeki imam-hoca iğrençliklerini dinle.Yada izdivaç programlarına çıkıp oranı buranı salla kültür seviyesi 0 ın çok çok altındaki hemcinslerini ara ara güldür ara ara hüzüne boğ.
Eski 11-05-08, 22:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Katılım tarihi: 15.06.05
Nereden: istanbuL
Resimler: 3

Alıntı:
Seninde bu inatcı ve çok bilmiş tavrına -11000000 aslında muhatap olmaya değmez ama yardım edecekkende etmiyeceğim sadece şunu düzeltmeni beklerdim senden.Birazcık araştırarak dvd writer yazman gerektiği sonucuna ulaşacak kapasiteye sahip olduğunu bizlere kanıtlamanı ve kendi içinde başardım evet doğru olanı buldum rahatlığını hissetmeni beklerdim ama beklentiler her zaman insanı odak gösterilen noktaya taşımamaktadır.Zamane gençliğinin lafazan nickiyle buluştuğu noktada böylesi bir beklenti içinede girmek sanırım hata olurdu.Umarım yardım edecek birileri vardır.

Ayrıca çok önemli nin ne ifade ettiğinide biraz düşün bence.Oyun oynuyorum ve başlık çok önemli hadi ordan derler bizim buralarda öyle davranan çocuklara.
sende bi kendi nick ine bak istersen!!
WisenChoice çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 22:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Benim nickimin içindeki derin manaları anlaya bilmek ayrıca taşıdığı tarihsel bütünlülüğü çözebilmek kapasite meselesidir.Onun için kendini yorma istersen kapasitesi olan hiç bulaşmaz nickime.Sen profil resmindeki şaklabanın senin aynan olup olmadığı konusunda bizleri aydınlatsan daha güzel bir iş yapmış olursun.Tabii böyle bir profil resmi kullanmayı tercih eden birisi ne kadar hayırlı evlattır oda ayrı bir tartışma konusu olur hatta aylarca tartışıla bilir.
Eski 11-05-08, 22:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Kendimize faydamız dokunmasada insanlara en yakınımızdakine,en uzağımızdakine yardımcı olalım.Asıl erdem budur.
Eski 11-05-08, 22:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Katılım tarihi: 15.06.05
Nereden: istanbuL
Resimler: 3

Alıntı:
Benim nickimin içindeki derin manaları anlaya bilmek ayrıca taşıdığı tarihsel bütünlülüğü çözebilmek kapasite meselesidir.Onun için kendini yorma istersen kapasitesi olan hiç bulaşmaz nickime.Sen profil resmindeki şaklabanın senin aynan olup olmadığı konusunda bizleri aydınlatsan daha güzel bir iş yapmış olursun.Tabii böyle bir profil resmi kullanmayı tercih eden birisi ne kadar hayırlı evlattır oda ayrı bir tartışma konusu olur hatta aylarca tartışıla bilir.
takmıyorum .. beni bilen biliyo ..
WisenChoice çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 22:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Evet bende biliyorum artık ve benim seni nasıl bildiğim aslında diğer bilenerin de nasıl bildiğinin göstergesidir.Onun için bende seni takmıyorum.Zaten takmak istesemde takamam sana zira sen bana çok küçük gelirsin.Nİckim ile doğru orantılı bir insanım da Dost acı söyler derler ama biz seninle asla dost olamayız bir zübükle bir padişah asla dost olamaz.Ben söylemiyorum tarih öyle diooo

En son deepfuckman tarafından düzenlendi: 11-05-08 saat 22:39.
Eski 11-05-08, 22:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
lafhane
New Member

deepfuckman gunde 10 kere res atmak zorunda kalsaydın takıldığından önemli olurdu yardım etmezsende canın sağolsun dvd writer ha raghter anlamışsan sorun yok kavgayada çevirmeyelim genede teşekkürler

çözüm yazacak olan yazsın lütfen vallaha kaç gündür çözüm arıyorum bulamadım help
Eski 11-05-08, 23:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
deepfuckman
Banned user

PC de başka bir cd okuyucu felan takılımı yoksa sadece aldığın dvd writer mi var şu anda??Bilgisayarın özelliklerinden bahsedermisin biraz??Ekran kartı ile ilgili sıkıntı olabilir ram yetersiz geliyordur jumper ile ilgili sıkıntı vardır.Yani görmeden özelliklerini bilmeden yardım etmek zor.
Eski 11-05-08, 23:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
lafhane
New Member

var kardeş cd romda var
Eski 11-05-08, 23:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Sadece dvd writerdemi bu sorun yaşanıyor?
Eski 11-05-08, 23:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
lafhane
New Member

cd rom ve dvd writer takılı 512 ram 128 ekran kartı var ama dvd writer almadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum dvd writer takdıkdan sora bunlar olmaya başladı
Eski 12-05-08, 06:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
bulkan
Cool Member
Bilgisayarım
3DMark Vantage: -
PcMark Vantage: -
SuperPI: -

bulkan Avatar

Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

CD-ROM ve CD-RW den birini, mesela CD-ROM u iptal ederek çalıştır makinayı arkadaşım.Güç konusunda sıkıntı oluyordur veya çakışma gibi bir durum, vs..
DVD-RW almışsın artık gerek yok CD-ROM a.
İyi günler.

Bookmarks

Konu araçları

bakarmısınız çok önemli ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
bakarmısınız.. memoricab Optik Aygıtlar.. 1 07-02-08 21:27
bi bakarmısınız crazy_gokhan Ekran Kartları 7 13-11-07 20:34
Bi bakarmısınız Hardcase Genel(internet) 0 13-11-07 19:45
Bakarmısınız... Driver Genel(internet) 17 08-07-04 01:41

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:14.

HWMVideo