Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

BOS CD MARKASI

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında BOS CD MARKASI başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ARKADASLAR FILM ARSIVI YAPACAGIM FAKAT YOK TDK YOK SONY PRINCO BIR SURU MARKA VAR HANGI MARKANIN HANGI CDSINI TAVSIYE EDERSINIZ ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 08-12-05, 19:32
stevejones Avatar
stevejones stevejones çevrim dışı
Power Member
stevejones's Computer

Katılım tarihi: 06.12.05
Nereden: kmpaşa
onthe fire BOS CD MARKASI

ARKADASLAR FILM ARSIVI YAPACAGIM FAKAT YOK TDK YOK SONY PRINCO BIR SURU MARKA VAR HANGI MARKANIN HANGI CDSINI TAVSIYE EDERSINIZ UZUN OMURLU OLMASI ACISINDAN;BIRDE YAZDIRIRKEN EN DUSUK HIZDA YAZDIRMANIN HERHANGI BIR FAYDASI OLURMU,TESEKKURLER
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 08-12-05, 20:29
D@rk
Ziyaretçi

bence DMS al kadıköyde var harika cd nin üzerine bakınca zaten kalitesi belli oluyor düşük hızdada yazdırmana gerek yok sadece işini yavaşlatır.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 08-12-05, 20:31
npyx Avatar
npyx npyx çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 20.07.05
Nereden: izmir
cd'yi yavaş yazdırınca, bildiğim kadarıyla okunamama problemi daha az oluyor. bu açıdan faydası olur sanırım. cd markaları içinde hangisi en uzun ömürlü bilmiyorum. ama mavi verbatim'lerin bu konuda iyi olduğunu duymuştum.
Alıntı yaparak cevap ver
  #4 (permalink)  
Eski 08-12-05, 21:01
static Avatar
static static çevrim dışı
Power Member
static's Computer

Katılım tarihi: 04.09.03
Nereden: avcılar
bazı vcd veya cd playerlar yüksek hızlarda yazılmış cd leri okuyamıyorlar. bu sebeple düşük hızda yazdırılır.
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 08-12-05, 21:05
http://h!j@cker Avatar
http://h!j@cker http://h!j@cker çevrim dışı
hARDWAREMANIAC
http://h!j@cker's Computer

Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
bence kesinlikle kullandıklarım içinde numbır one dms platinum ama artık uretiyolarmı bilmiyom bizim burdaki dms yetkili satıcısı artık getirmiyolar dedi nasıl deli oldum bayi de zaten ondan cok satıyodum valla simdi soranlara baska veriyom diyo bulabilirsen cok iyi hemde fiyatı gayet uygun yazma ve okuma konusunda sıkıntı yasamazsın
Alıntı yaparak cevap ver
  #6 (permalink)  
Eski 08-12-05, 21:29
Bishop Avatar
Bishop Bishop çevrim dışı
Moderator
Bishop's Computer

Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
DMS, COGITO, MEMOREX, TDK, PRINCO, MAGIC, VERBATIM, OKY vb. birçok dvd medya kullandım.
1. Düşük hızda yazarsan özellikle video dosyalarını okumada daha az sorunla karşılaşırsın. (yüksek hızda yazdıklarımda hep sorunla karşılaştığım için)
2. Yukarıda örneğini werdiğim medyaların bir çoğunda problem oldu TDK, VERBATIM, MAGIC haric. Bunlarda daha fire wermedim.
3. Medyaları çok iyi korumanız lazım, nemden, aşırı soğuk-sıcaktan, tozdan, ışıktan we parmak izlerinizden özellikle! Asla yazılan yüze elleriniz sürmeyin çünkü derideki yağ oraya yapıştığında temizlemesi bile zor ki temizlerken çiziliyor Kutu tawsiye ediyorum hem çizilmeyi engelliyor hem iyi koruyor.
4. Yazarken stabil yazımda önemli eğer dengesiz bir şekilde yazıyorsa yazıcınız o medya size ilerde sorun yaratacak haberiniz olsun.

Alıntı yaparak cevap ver
  #7 (permalink)  
Eski 09-12-05, 00:31
Alexander Avatar
Alexander Alexander çevrim dışı
V.I.Member
Alexander's Computer

Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
Arrow

Valla geçenlerde zorda kaldım ve TANGY marka 50 tane boş cd aldım 20 tane flm harçadıktan sonra cdler daha yazmaz oldu cd rw dellendi artık o anki ruh haline göre yazmaya başladı şimdi 50 tane princo daha aldım 24x de yardırıyorum anca anca cdrw kendine gelmeye başladı bakalım beni yarı yılda bırakmaz inşallah (burdan şu sonucu çıkardım makinelerinde ruhu var iyi markadan aşağı düşünce alınıyorlar )
Alıntı yaparak cevap ver
  #8 (permalink)  
Eski 09-12-05, 00:42
sectoreXeN Avatar
sectoreXeN sectoreXeN çevrim dışı
Silver Member
sectoreXeN's Computer

Katılım tarihi: 30.08.05
Nereden: Şimdi NJ - Birazdan NY
Resimler: 1
philips etrafı siyah ortası turuncu olan plak şeklinde sidileri var.. data ömrü en uzun olan o diye biliyorum. kalitesi bakınca belli oluyor, arşiv için kesinlikle tavsiye ederim
Alıntı yaparak cevap ver
  #9 (permalink)  
Eski 09-12-05, 03:22
Caesar Avatar
Caesar Caesar çevrim dışı
V.I.Member
Caesar's Computer

Katılım tarihi: 16.09.02
Nereden: Constantinepol
aylar önce dms almayı bıraktım 5 tane dvd im yalan oldu çünkü 1 hafta sonra dvd lerin içeriğinin bir bölümü okunmamaya başladı o yüzden dvd lerde daha kaliteli markalar kullanmaya çalışıom cd lerde ise daima memorex
  #10 (permalink)  
Eski 17-12-05, 14:24
sencererol sencererol çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 12.12.05
Nereden: istanbul
verbatim tek gecerim cdde ve dvdde daha babası yok 3 kurus kazanıcam dıye canıım arsivlerinizi yakmayın en uzun omurlu verbatimdir fakat dıger arkadasların dedıklerı dogru yavas yazma artı writerın lazer omruylede alakası var 10000den sonra artık bitiyorlar bu isi yaptım 2sene kadar cdmedyalarla ilgili tecrubem var dvdden pek anlamam cagın gerisinde kaldık..bide Sonynin yüzeyi yuvarlak cizgili bi modeli var oda baya kalitedir...
Alıntı yaparak cevap ver
  #11 (permalink)  
Eski 18-12-05, 12:53
derdo19 Avatar
derdo19 derdo19 çevrim dışı
Power Member
derdo19's Computer

Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Arkadaşım ben yaklaşık 1 yıldır PRİNCO kullanıyorum. Çokta memnunum.Ayrıca fiyatıda ucuz Princo derim ben.. Cd lerini her zaman düşük hızda (24X) yaz hiç bi problem olmaz okunmama gibi... Kolay gelsin...
Alıntı yaparak cevap ver
  #12 (permalink)  
Eski 18-12-05, 13:14
Indra Avatar
Indra Indra çevrim dışı
hARDWAREMANIAC
Indra's Computer

Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Princo lar çok kalitesiz ya.beni hep yarı yolda bıraktı.
Alıntı yaparak cevap ver
  #13 (permalink)  
Eski 18-12-05, 13:14
Duff MC ® Avatar
Duff MC ® Duff MC ® çevrim dışı
Power Member

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: C:\İstanbul>
Hangi dvd-rw, hangi dvd medya almalıyım diyenler
Bunla ilgili güsel bi yazı taşımıştık buraya ama ilgilenen olmadı
Alıntı yaparak cevap ver
  #14 (permalink)  
Eski 31-05-07, 13:34
bur4k Avatar
bur4k bur4k çevrim dışı
V.I.Member
bur4k's Computer

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22
Re: BOS CD MARKASI

BEN GECENLERDE SPEED DİYE bişey aldım daha yazmadan çizildi

Alıntı yaparak cevap ver
  #15 (permalink)  
Eski 31-05-07, 14:24
Blick Avatar
Blick Blick çevrim dışı
hARDWAREMANIAC
Blick's Computer

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

yeni konu açmak istememiştir kirlilik olmasın diye
Alıntı yaparak cevap ver
  #16 (permalink)  
Eski 31-05-07, 16:10
soulburner Avatar
soulburner soulburner çevrim dışı
Power Member
soulburner's Computer

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir

Alıntı:
kalpazan41 tarafından iletildi. Mesajı göster
bilerek mi eski konuları hortlatıyorsun..yoksa farkında değil misin konunun 2005 modem olduğundan..!
iyide bu konu hala güncelliğini koruyan faydalı bilgiler içermekte
  #17 (permalink)  
Eski 31-05-07, 16:37
bur4k Avatar
bur4k bur4k çevrim dışı
V.I.Member
bur4k's Computer

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

napayım insanlara faydası olsun diye yazdım kalkıp speed marka falan almayın diye

Alıntı yaparak cevap ver
  #18 (