Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında cd - dvdw sorunu ! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar hp labtop kullanıyorum ve TSSTcorp CD/DVD TS-L632M ATA marka cd dvd sürücüm var ve birçok problemle karşılaşıyorum. şöyleki kafasına ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar hp labtop kullanıyorum ve TSSTcorp CD/DVD TS-L632M ATA marka cd dvd sürücüm var ve birçok problemle karşılaşıyorum. şöyleki kafasına göre dvd leri okuyo veya okumuyo genelde okumuyo marka seçiyo diyebilirim ve kendi yazdığı dvd leri gene aynı şekilde okumuyo bunlara hp-datron-philips dvd ler dahil. sizden öneri yardım destek bekliyorum.şimdiden tşekkürler kolay gelsin...
arkadaşlar hp labtop kullanıyorum ve TSSTcorp CD/DVD TS-L632M ATA marka cd dvd sürücüm var ve birçok problemle karşılaşıyorum. şöyleki kafasına göre dvd leri okuyo veya okumuyo genelde okumuyo marka seçiyo diyebilirim ve kendi yazdığı dvd leri gene aynı şekilde okumuyo bunlara hp-datron-philips dvd ler dahil. sizden öneri yardım destek bekliyorum.şimdiden tşekkürler kolay gelsin...
TSST Corp TSST storage,Samsung'un alt kuruluşudur.http://www.samsungodd.com/eng/Firmware/liveupdate.asp bu adreste live update programı mevcuttur.TS-L632M slim DVD live update destekliyor.Umarım faydası olur.İyi günler
arkadaslar benim TSSTcorpCD/DVDW TS-653L0514 markalı dvd writer ım var ama cd leri okuo mesela dvd bir filmi açmıo codec yok faln dio napabilrm lütfen yardım edin
arkadaslar benim TSSTcorpCD/DVDW TS-653L0514 markalı dvd writer ım var ama cd leri okuo mesela dvd bir filmi açmıo codec yok faln dio napabilrm lütfen yardım edin