Bir program CD'sini CD'rom'a takıtığımda neden CD'yi bir Audio CD olarak algılıyor. Kapatıp açtım ama problem aynı. Aynı işlem başka birinin bilgisayarında da oldu.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Optik Aygıtlar forumunda CD Şaşırmış başlıklı konu tartışılıyor; Bir program CD'sini CD'rom'a takıtığımda neden CD'yi bir Audio CD olarak algılıyor. Kapatıp açtım ama problem aynı. Aynı işlem başka ...
Bir program CD'sini CD'rom'a takıtığımda neden CD'yi bir Audio CD olarak algılıyor. Kapatıp açtım ama problem aynı. Aynı işlem başka birinin bilgisayarında da oldu.
cd dual formatta yazılmış olamaz mı ?
(audio + data)
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
e5200 gigabyte p35 2x1024 corsair ASUS DVD±RW 512mb saphire HD4850 320+500gb seagate sata hdd ASUS TA5A kasa 600 watt Coolermaster PSU Benq 2220HDA xl740k A4tech lazer mouse x7 g800 klavye Logitech MOMO direksiyon http://top10.hardwaremania.com/validate/okufa
Birçok cdrom bazen okuyamadığı cd deki datayı track olarak algılar. uzun ama audio içermeyen bir track![]()
Bu bence yüksek ihtimal, benimde başıma gelmişti. Böyle yazınca ne oluyor acaba demiştim audio olarak görmüştü cd yiSimplicity tarafından iletildi.