Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

DVD ram sorunu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD ram sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar, Samsung writemaster kullanıyorum.Sony ve Canon kamerada kayıt yapılmış küçük dvd cd'leri DVD sürücümü taktığımda bu cd'leri görmüyor yada ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-12-06, 22:18   #1 (permalink)
misterno
Member

misterno Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.04.04
Nereden: İSTANBUL
Cool DVD ram sorunu

Merhaba arkadaşlar,
Samsung writemaster kullanıyorum.Sony ve Canon kamerada kayıt yapılmış
küçük dvd cd'leri DVD sürücümü taktığımda bu cd'leri görmüyor yada okuyamıyor.Nedeni hakkında bileniniz varsa çok acil yardımlarnızı bekliyorum.
Bu arada bir yazılım olduğunu duydum doğrumu nerede bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.

IBM NETVİSTA/IBM Minboard/intel P4 2.40Ghz cpu/2X512mb PC3200 Kingston Memory/Asus Ati Radeon 9550GE/TD 128MB 128Bit vga/IBM15''Monitor/IBM 40GB 7200RPMHarddisk/SamsungDVDRW/LGCDRW/AvermediaTV......
misterno çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-06, 01:13   #2 (permalink)
Frogjo
Senior Member

Frogjo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.08.05
Nereden: Bursa
Re: DVD ram sorunu

Aynı konuyu iki ayrı bölüme açmışsın cevabını diğer bölümde verdim.Burayada yazayım

Kamerada kayıt yaptıktan sonra sonra DVD leri kameradan çıkarmadan önce Finalize (kapatma) işlemini gerçekleştiriyormusun? Gerçekleştirmezsen DVD player Vs. göremez...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-06, 12:16   #3 (permalink)
misterno
Member

misterno Avatar

Bilgisayarım
Cool Re: DVD ram sorunu

ilgine ve yardımına çok teşekkür ama;cameraların ve yapılan görüntü kaydı da sahibi maalesef ben değilim.işte bu yüzden elimdeki bu cameralarda yapılmış görüntü kayıtlarını DVDRW ile bilgisayar ortamıma aktarabilmekti sadece.bunu
gerçekleştirmenin başka bir yolu yokmu? Ayrıca konuyu iki yere açmamın sebebibenzer içeriklere sahip olmaları ve önce de yazdığım gibi acil ihtiyacım
olduğu sebebidir.

IBM NETVİSTA/IBM Minboard/intel P4 2.40Ghz cpu/2X512mb PC3200 Kingston Memory/Asus Ati Radeon 9550GE/TD 128MB 128Bit vga/IBM15''Monitor/IBM 40GB 7200RPMHarddisk/SamsungDVDRW/LGCDRW/AvermediaTV......
misterno çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-06, 13:18   #4 (permalink)
baransel
New Member

Katılım tarihi: 24.12.06

ARKADASLAR ONCELIKLE HERKESE MERHABA BEN FORUMA YENI KATILDIM VE ACIL BIR SORUNUM VAR.NOTEBOOK UMDA QSI MARKA BIR DVD SUPER MULTI DOUBLE LAYER WRITERIM VAR VE NE CD LERIMI NE DE DVD LERI OKUYAMIYOR AYGIT LISTEMDE GOZUKUYOR VE SORUN GOSTERMIYOR AMA CD YADA DVD TAKTIGIMDA OKUMAYA CALISIP CD YADA DVD ACTIGINDA ICINI BOS GOSTERIYOR SORUN NE OLABILIR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.
baransel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-06, 22:19   #5 (permalink)
misterno
Member

misterno Avatar

Bilgisayarım
Cool Re: DVD ram sorunu

Alıntı:
baransel tarafından iletildi. Mesajı göster
ARKADASLAR ONCELIKLE HERKESE MERHABA BEN FORUMA YENI KATILDIM VE ACIL BIR SORUNUM VAR.NOTEBOOK UMDA QSI MARKA BIR DVD SUPER MULTI DOUBLE LAYER WRITERIM VAR VE NE CD LERIMI NE DE DVD LERI OKUYAMIYOR AYGIT LISTEMDE GOZUKUYOR VE SORUN GOSTERMIYOR AMA CD YADA DVD TAKTIGIMDA OKUMAYA CALISIP CD YADA DVD ACTIGINDA ICINI BOS GOSTERIYOR SORUN NE OLABILIR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.
yazdığının benim konumla ilgisi yok ama,bazı laptoplarda cd yada dvd leri çok iyi okuyamama sorunun olduğunu da duymuştum

misterno çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-06, 02:04   #6 (permalink)
Frogjo
Senior Member

Frogjo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.08.05
Nereden: Bursa

@misterno muhakkak finalize etmelisin.DVD kamerası olan herhangi birinden yardım isteyebilirsin ve finalize işlemini gerçekleştirebilirsin.daha sonra sorunun hallolacaktır.

@baransel bu sorun daha önceden varmıydı yoksa yenimi oldu.Firmware update deneyebilirsin ama en garantisi eğer ürünün garantiliyse servise göndermen olacaktır..
Frogjo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

DVD ram sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ses sorunu ses kartı sorunu eserodak Genel 6 26-08-08 13:40

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:57.