Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
DVD romum (Samsung sd 616e) artık dvd cd okumuyor ?
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD romum (Samsung sd 616e) artık dvd cd okumuyor ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadslar daha iki gun öncesine kadar dvd okuyan ve hiç problem çıkarmayan dvd rom bugun yalnız cd okuyabiliyor nasıl bir ..." şeklinde özetlenebilir....
DVD romum (Samsung sd 616e) artık dvd cd okumuyor ?
arkadslar daha iki gun öncesine kadar dvd okuyan ve hiç problem çıkarmayan dvd rom bugun yalnız cd okuyabiliyor nasıl bir sorun olabilir acaba yardımlarınız için teşekkürler
başka marka dvd leride denedim firmware update chip set i update etmek mi oysa eğer onu yaptım bilgisyarı yeniden başlattığımda yeni donanım bulduğunu söyledi dvd rom için ancak bir şey fayda etmedi
arkadslar daha iki gun öncesine kadar dvd okuyan ve hiç problem çıkarmayan dvd rom bugun yalnız cd okuyabiliyor nasıl bir sorun olabilir acaba yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşın sorunun aynısı bende var bikaç gündür burayı takip ediyorum bi sonuç çıkacakmı diye
arkadaşın sorunu çözülünce bende umutlandım benim dvd-rom
TOSHİBA DVD/CDRW SD-R1612 sürücü aradım bulamadım
bi yardım etsenizde benim sorunuda çözsek
arkadaşın sorunun aynısı bende var bikaç gündür burayı takip ediyorum bi sonuç çıkacakmı diye
arkadaşın sorunu çözülünce bende umutlandım benim dvd-rom
TOSHİBA DVD/CDRW SD-R1612 sürücü aradım bulamadım
bi yardım etsenizde benim sorunuda çözsek
The Judge nasıl yapacağımı anlatmanı istesem çok mu şey istemiş olurum
ayrıca bende pardus-linux kurulu denedim oda okumuyor dvdleri
bu bişey farkedermi şimdiden teşekkürler