Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

DVD-RW Kurulum

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD-RW Kurulum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Slm arkadaşlar. Ben DVD writer almak istiyorum bunu kendim alsam rtaktığım zmn direk çalışır mı yoksa bi kurulum veya herhangi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-11-06, 19:17   #1 (permalink)
!Technodrome!
Rookie Member

!Technodrome! Avatar

Katılım tarihi: 30.05.05
Nereden: ___İzmir___ Reputation Point: 10258 Reputation Power: 175 *Takım*: FenerBahçe Cum.
DVD-RW Kurulum

Slm arkadaşlar. Ben DVD writer almak istiyorum bunu kendim alsam rtaktığım zmn direk çalışır mı yoksa bi kurulum veya herhangi bir prosedürü vs. war mı? bu konuda yardımcı oluırsanız sevinirim. Bir de bende LG 52x32x52 CD RW var. marka olarak başka bir marka almak istiyorum. CD kopyalarken veya herhangi bir durumda uyumsuzluk sorunu olur mu? İlla ki LG almam gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 20:15   #2 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
illa LG almana gerek yok. NEC , Asus veya Pionner tercih edebilirsin.(bunların dışındaki markalara yaklaşmaz fazla)
Ayrıca alır almaz direk kendin takabilirsin. Aynı cdrom takar gibi.
Eski 13-11-06, 20:20   #3 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Nec 4571 modelini öneririm, takma presödürü ise : ide kablosuna master olarak takın ve bilgisayardan dma nın açık olmasına dikkat edin
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-11-06, 13:31   #4 (permalink)
!Technodrome!
Rookie Member

!Technodrome! Avatar

Katılım tarihi: 30.05.05
Nereden: ___İzmir___ Reputation Point: 10258 Reputation Power: 175 *Takım*: FenerBahçe Cum.
Hmm şimdi ekran kartı vb.. gbi bir kurulum gerekmior yani anladıım kadarıyla ram gibi taktğm anda çalışacak Saolun arkadaşlar ilgilendğnz için.. Bir de ben ASUS almak istiorum çift katmanlı 8,5 GB yazabilenlerden fln.. önerdiğiniz bir model war mı? ya da olabilir diyeceğiniz özellkler fln? Tekrar saolun..
!Technodrome! çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-11-06, 11:51   #5 (permalink)
abdull
Rookie Member

abdull Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.06.04
Nereden: istanbul
Lightbulb

Asus Dual Layer iyi bir DVD yazıcıdır. Ben Philips tercih ettim.
Performansından memnunum fakat -R medyalarda sorun çıkarabiliyor bazen.
O yuzden iyice incele öyle al yazıcını. DVD Kiralayan dükkanlarda kopyalama için genelde NEC marka tercih edildiğini gördüm demekki performansından memnunlarki onu tercih ediyorlar. Arkadasın yukarda önerdiği NEC iyi bir seçim olabilir. En azından ben şu an acaba NEC mi alsaydım diye düünmüyor değilim.
abdull çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-06, 20:29   #6 (permalink)
evrain
Cool Member

evrain Avatar

Katılım tarihi: 14.04.06
yani kardeş tercih senin ben nec,toshiba,pioneer bunlardan birini tercih et derim sonuçta hepsinin dual layer desteği mevcut.takma ise gandhi kardeş yazmış.kasa ön kapağını çıkar dvd sürücüyü oraya monte et.ide kablosunun biri sürücüye master olmasına dikkat,biri anakarta tamam
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-06, 21:44   #7 (permalink)
hacktor
New Member

Katılım tarihi: 21.11.06
Nereden: ist
aynı sey ıkısıde suruculerde okuyucu ve yazıcı kafalar vardır bu kafalarda her surucude aynıdır
hacktor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-06, 22:22   #8 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
Nec-4571 tavsiye olunur

Arkadaşım ben DVD-RW almadan önce burada bir topic açmıştım ve sonunda Nec-4571 almaya karar verdim ve aldım Gayette memnunum.Benim sana tavsiye edebileceğim en uygun fiyata bu kalitede Nec olacaktır.Ayrıca Label Flash özelliğide mevcut (Lakin bu medyayı bulmak hem biraz güç hem de biraz pahalı ).Seçim biraz zor ama sen yinede ufak bir ön araştırmadan sonra karar ver ve bu forumlarda tavsiye edilen markalara da güven.
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-06, 23:35   #9 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Nec 4571 üretimi durmuş bir model. Ben de onu almayı düşünüyordum ama artık piyasada ondan daha performanslı ve ucuz modeller de bulunuyor...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 00:51   #10 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
asus olur ben kefilim kullanıorum gayet iyi
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 12:10   #11 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
Nec 4571 üretimi durmuş bir model. Ben de onu almayı düşünüyordum ama artık piyasada ondan daha performanslı ve ucuz modeller de bulunuyor...
Doğrudur. Ben bu DVD-RW yi aldığım yerde en son 1 tane kalanı almıştım.Üretimi durduğuna göre galiba bu modelin en son ürününü ben almışım Olsun ben yinede memnunum, iyi alet ( şeytan kulağına kurşun )
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-06, 01:01   #12 (permalink)
saklıgözyaşı
Cool Member

saklıgözyaşı Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: Devlet-i Osmaniye Şehr-i Manev-i İstanbul
Benim bilğisayardaki optik sürücülerim için bu ayarlar doğrumu arkadaşlar.

Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
saklıgözyaşı çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

DVD-RW Kurulum ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DVD DISKLER HAKKINDA MERAK EDILENLER... ecemis51 Çokluortam 2 02-01-06 14:56

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:15.