Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

Dvd-RW Nec 4571 mi Asus 1608 mi ?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Dvd-RW Nec 4571 mi Asus 1608 mi ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "NEC konusunda haklısınız, bazı inceleme ve okur yorumlarında "bazı medya" tiplerinden okuma sorunundan bahsediliyor. Asus için ise, sesi dışında bir ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-10-06, 20:06   #26 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
NEC konusunda haklısınız, bazı inceleme ve okur yorumlarında "bazı medya" tiplerinden okuma sorunundan bahsediliyor. Asus için ise, sesi dışında bir sorun okumadım. Ben Pioneer kullanıyorum, onda bu iki sorunda yok aslında. NEC ve Asus'un eski modellerinde okuma ile ilgili sorunu bizzat yaşamıştım, yeni modelleri konsunda tecrübem yok. Pioneer daha sorunsuz gibi bence. NEC veya Asus diyince tercih NEC-4570, ama bunların dışına çıkarsak Pioneer kullanıcı memnuniyeti daha yüksek bir ürün bence, ama lightscripe veya labelflash v.b. gibi özellikleri olmayan modelleri için...
Eski 03-10-06, 22:44   #27 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Nereden: istanbul
Resimler: 2
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi. Mesajı göster
NEC konusunda haklısınız, bazı inceleme ve okur yorumlarında "bazı medya" tiplerinden okuma sorunundan bahsediliyor. Asus için ise, sesi dışında bir sorun okumadım. Ben Pioneer kullanıyorum, onda bu iki sorunda yok aslında. NEC ve Asus'un eski modellerinde okuma ile ilgili sorunu bizzat yaşamıştım, yeni modelleri konsunda tecrübem yok. Pioneer daha sorunsuz gibi bence. NEC veya Asus diyince tercih NEC-4570, ama bunların dışına çıkarsak Pioneer kullanıcı memnuniyeti daha yüksek bir ürün bence, ama lightscripe veya labelflash v.b. gibi özellikleri olmayan modelleri için...
TeknO,Pioneer ın hangi modeli sende mevcut,çünkü sen nerdeyse aklımı çelececeksin Tam Nec 4571 alacağım derken şimdi bir de pioneer çıktı Sanırım bir gün daha beklesem iyi olacak hala kararsızım Yarın başka gelen yorumlara bakacağım ve artık alacağım inşallah
karizmatic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-06, 23:24   #28 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
karizmatic tarafından iletildi. Mesajı göster
TeknO,Pioneer ın hangi modeli sende mevcut,çünkü sen nerdeyse aklımı çelececeksin Tam Nec 4571 alacağım derken şimdi bir de pioneer çıktı Sanırım bir gün daha beklesem iyi olacak hala kararsızım Yarın başka gelen yorumlara bakacağım ve artık alacağım inşallah
Siz NEC'mi Asus'mu diyince, Pioneer'den bahsetmek istemedim. Genelde herkes kendi malını över, öyle yapıp damdan düşmek istememiştim. Ama madem konu dağıldı, o zaman Pioneer'ı düşünün derim.

Bende Pioneer 111DBK var. Bu yaz 40-45$ arası birşeye almıştım, çok memnunum, çok sessiz ve sarsıntısız çalışıyor. Ayrıca, sağdan soldan çok DVD/CD gelir, şu ana kadar okuma sorunu yaşamadım. Daha önce de Pioneer DVD 106 kullanmıştım, senelerce o kadar yoğun kullanmama rağmen çok kaliteli ve sağlam çıkmıştı. Bir yerde, DV-106'dan çok memnun kaldığım için DVD-RW alırkende Pioneer tercih ettim. Sadece bununda slot tip olsaydı daha da memnun kalacaktım. Slot sürücü kullanmak cidden daha keyifli.
http://www.pioneer.eu/eur/product_de...nomy_id=45-104

Bu arada belirtmem lazım ki; Asus DVD-RW'ları Pioneer yapıyormuş. Aldığım kişi tanıdıktı ve Pioneer 111DBK yerine daha ucuza Asus 1608P3 almamı önermişti, bir süre Asus kullandım ama bana biraz sesli ve sarsıntılı çalışıyor gibi geldi, kısa bir süre (1 gün ) kullanıp geri verip aynı yerden farkını ödeyip Pioneer ile değiştirdim, kesinlikle daha sessiz ve sarsıntısız çalışıyor. Böyle de bir durum var.
TeknO çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-06, 23:56   #29 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Resimler: 18
edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum, optik okuyucu işi biras şans
asus veya nec, 2 side çok kaliteli..
Eski 04-10-06, 10:48   #30 (permalink)
cihan841
Cool Member

cihan841 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
BEN BİRKAÇ GÜN ÖNCE NEC ND-3551 LABELFLASH ALDIM ÇEŞİTLİ MEDYALARI OKUTTUM BİR PROBLEM OLMADI BENİM ESKİ LG CD-RW OKUYAMADIĞINI NEC DE OKUYAMADI.LABELFLASH GELİRSEK NORMAL PİYASADA SATILAN BİR DVD-R YAKLAŞIK 500 YKR DENEDİM GÖZLE GÜZEL GÖRÜLECEK ŞEKİLDE FOTOLAR BASTIM GAYETTE GÜZEL OLDU AMA KENDİ MEDYASINDA EMİNİM DAHA GÜZEL SONUÇ VERİR BENCE NEC İYİBİR SEÇİM OLABİLİR.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 13:17   #31 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Arkadaşlar , bulunduğum yere yakınlığı sebebi ile iki ayrı yerden bahsetmek istiyorum:
http://www.teknolojix.com/urundetay.php?id=19564

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7016

teknolojix te bu ürün kutusuz 98.90 ytl ama nakittede % 7 indirimi var yani bana 91.98 ytl ye gelir sanırım en iyi fiyat bu
bimeks te ise fiyat 76.70 $ kdv.dahil yalnız bu ürün kutulu (Mağazaya telefon açtım bu ürünün ellerinde olmadıklarını söylediler )

Acaba Kutulu üründe bana + sağlayabilecek ne olabilir? Ayrıca bu kadar fiyat farkının olması doğal mı?
Teknolojix te kutusuz fiyat 92 ytl.
Bimeks te kutulu fiyat 116 ytl.(dolar ı 1.515 ytl den hesapladım )
Yani sonuç olarak kutulunun bariz bir farkı yoksa Teknolojix ten bugün almaya gideceğim
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 13:21   #32 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Yahu yazmayı unutmuşum en sonunda Nec 4571 DVD-RW almaya karar verdim Yukarıdaki linklerde bu ürünün satıldığı iki yerdeki fiyatlar.Eğer benim gibi Almayı düşünenler varsa belki onlarada faydası olur diye verdim
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 16:06   #33 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Nec ND-4571 LabelFlash siyah Aldım

Evet arkadaşlar sonunda (Çoğu arkadaşlarımın ve forumdaşlarımında tavsiyesi ile) Nec ND-4571 Labelflash lı dvd writer almış bulunmaktayım şu an şu saat itibabiryle. (Vatana millete hayırlı olsun )Tüm yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum TeknolojiX ten Aldım.Fiyatı 98 ytl idi nakit alımda %7 indirim vardı ben de nakit aldım 92 ytl. ye.Ayrıca BenQ DVD+R 25 ' li paket aldım bununda fiyatı 16.90 iken %7 indirimle 15.72 ytl.ye gelmiş oldu nakit olarak tanesi 0.62 ytl ye gelir. DVD-RW veya DVD+RW orada bulamadım artık buralardan bir pc dükkanından bulurum Saygılar....
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 17:31   #34 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
hayırlı olsun karizmatic
ben de şimdi şu disc T@2 mu ne var boş otururken onu deniyim diodum bi dvd nin boş bi yeri vardı
içine etmezse verilerin güzel bişi çıkar belkim
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 17:59   #35 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
ben de şimdi şu disc T@2 mu ne var .....

Blick Teşekkürler Ama bu T@2 nedir ya ?( CAhilliğime ver )
Bilmemek değil öğrenmemek Ayıp...
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 18:12   #36 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
ben de şimdi şu disc T@2 mu ne var .....

Blick Teşekkürler Ama bu T@2 nedir ya ?( CAhilliğime ver )
Bilmemek değil öğrenmemek Ayıp...
abi süper ötesi oricinal bişi diyebiliris
bunu lightscribe bulamassın en azından öle bilom
hem bunun için labelflash medyaya ihtiyacın da yok
işte gelelim saadete
abi şimdi cd dvd yazıyon yasdın boş yer kalıyor ya
sen nero dan ek ayarlardan label flaşı seçion cd ya da dvd takılı iken
o sana o boş alan kadar şekillendirmeye yer veriyor ve de yazı ve/veya resim istediğin yapabiliyorsun ve de çok kusel duruyo emin ol
elimde fotosunu çekecem bişi yok şu an
olsaydı resmini koyardım
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 19:07   #37 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Evet arkadaşlar sonunda (Çoğu arkadaşlarımın ve forumdaşlarımında tavsiyesi ile) Nec ND-4571 Labelflash lı dvd writer almış bulunmaktayım şu an şu saat itibabiryle. (Vatana millete hayırlı olsun )Tüm yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum TeknolojiX ten Aldım.Fiyatı 98 ytl idi nakit alımda %7 indirim vardı ben de nakit aldım 92 ytl. ye.Ayrıca BenQ DVD+R 25 ' li paket aldım bununda fiyatı 16.90 iken %7 indirimle 15.72 ytl.ye gelmiş oldu nakit olarak tanesi 0.62 ytl ye gelir. DVD-RW veya DVD+RW orada bulamadım artık buralardan bir pc dükkanından bulurum Saygılar....
Hayırlısı olsun, güle güle kullan.
TeknO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 19:18   #38 (permalink)
frantic
V.I.Member

frantic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
abi süper ötesi oricinal bişi diyebiliris
bunu lightscribe bulamassın en azından öle bilom
hem bunun için labelflash medyaya ihtiyacın da yok
işte gelelim saadete
abi şimdi cd dvd yazıyon yasdın boş yer kalıyor ya
sen nero dan ek ayarlardan label flaşı seçion cd ya da dvd takılı iken
o sana o boş alan kadar şekillendirmeye yer veriyor ve de yazı ve/veya resim istediğin yapabiliyorsun ve de çok kusel duruyo emin ol
elimde fotosunu çekecem bişi yok şu an
olsaydı resmini koyardım

Allah razı olsun, böyle bişey olduğunu bilmiyordum iyi oldu şimdi deniyorum hemen bi tane bakalım nasıl olacak.. olursa çok kral olucak

Dean MS rüyası...
frantic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 19:30   #39 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım