Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

DVD rw YARDIMI LÜÜTTFEEEN!!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD rw YARDIMI LÜÜTTFEEEN!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar çat die çatlıcam harbiden bi dvd rw alcam sanki dünyayı alcam anasını satiim. 3 tane kafamda rw var yardımlarınızxı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-10-06, 23:47   #1 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

Katılım tarihi: 07.10.06
Nereden: izmir
DVD rw YARDIMI LÜÜTTFEEEN!!!

arkadaşlar çat die çatlıcam harbiden bi dvd rw alcam sanki dünyayı alcam anasını satiim. 3 tane kafamda rw var yardımlarınızxı bekliyorum.

NEC 3551 16x8x16 DVDRW DL LABELFLASH
PHILIPS SPD6000BM lightscribe
PHILIPS SPD6000FD lightscribe

illa dvdnin üstüne yazcam yani. bide nerden almalıyım netten alanların hepsinin dili yanmış bi kere en azından uygun bildiiniz bi yer varsa paylasın lütfeb izmirden
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-06, 23:54   #2 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Alıntı:
NEC 3551 16x8x16 DVDRW DL LABELFLASH
al gitsin kafanı fazla bulandırma ..

Bishop çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-06, 23:56   #3 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

bulanmak ne kelime daaldım valla gezmediim bakmadıım site kalmadı. nec mi pilips mi... lightscribe mi / labelflash mı
YasErk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 00:27   #4 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
label flash yada light scribe özelliklerini inana bu kadar takmaya bile değmez al bitane gitsin nec asus tavsiyelerim
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 00:53   #5 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
nec al 3551
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 13:29   #6 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Nereden: istanbul
Resimler: 2
Slm arkadaşım.Forumu biraz takip etseydin eğer benim buna benzer bir konu açtığımı Dvd-RW Nec 4571 mi Asus 1608 mi ? ve en azından kafandaki soru işaretlerinden de bazılarının yok olduğunu görecektin
Ben Daha geçen gün Nec ND-4571 siyah DVD Writer aldım.Harika bi şey Bir kere çok sessiz.Önceki kullandığım (Şimdi kasa üstünde yatan )LG CD-RW nin cd yakarken çıkardığı ses nerede( Duyanda kazı çalışmaları yapılıyor sanardı valla ) Nec Dvd-rw hiç çıkarmadığı sessizlik nerede
Benim de sana tavsiyem haliyle Nec Olacak.
İster Nec 3551 istersen Nec 4571 farketmez hangisini alırsan al.
Bazı forumlarda okuduğum Nec medyaları seçiyor okumuyor fikirlerine inat gidip Nec Aldım. Benim kanaatim o medyaların ucuz medyalar olduğu yönünde...
Ayrıca Nec te olan LabelFlash özelliği için :Philips in Lightscribe özlliğinden pek farkı olmadığı sadece markaların kendilerine ait isimleri olduğunu öğrendim.Zaten şu an bu medyalar fiyat bakımından pek makul seviyelerde değil ve bulmasıda biraz güç Ama sanırım teknolojinin bu kadar hızlı ilerlemesinden dolayı bu medyalarında kısa sürede yaygınlaşacağı ve ucuzlayacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 15:30   #7 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
YasErk tarafından iletildi. Mesajı göster
bulanmak ne kelime daaldım valla gezmediim bakmadıım site kalmadı. nec mi pilips mi... lightscribe mi / labelflash mı
ben sana sölim bu dediğin 2 özelliğide kullanmıcaksın bile al gitsin nec
Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 18:18   #8 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
eğer amaç labelflash ve lightscribe görselliği ise labelflash öneririm. daha keskin, düzgün hatları olması lazım ama Bishop ın dediği gibi kullanamayabilirsin ben kullanmadım ama en yakın zaman daalacam medyalarından. artı olarak labelflash ta Disc T@2 var. bu medyaların yazılan yüzeylerine dövme yapıyor. Boş kalan yeri aynı şekilde istediğin gibi doldurabiliyosun. eğer medyanın altı mor mavi gibiyse çok kusel oluo orjinal bişi
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 23:13   #9 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

Exclamation

vaalla syn karizmatik braz gezseydin demişin ama bn senn actıın konuyu hatim etmiştim zate ayriyetten bi sorayım drek pilips ve nec karsılasssın die bilen arkdaslar tarafından. bened NEC alcam herhal ama acaba sorun cıktıı zaman servis durumu nası olcak servisi ile bilgi var mı . mesela pilips direk urunu alıp yenisini veriomus . abimin yalancısıyım
YasErk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-06, 23:22   #10 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
benimki bi sene olmadı ama bi seneye yakıın nec soorun çıkarmadı valla
çıkarırsa nec mi yoksa philips mi daha iyidir aynı mıdır bilemicem
yalnız bu şans işi olur o ya da bu sorun çıkarsa sonuçta ikisin de de uğraşçan yine
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-06, 11:07   #11 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
Alıntı:
vaalla syn karizmatik braz gezseydin demişin ama bn senn actıın konuyu hatim etmiştim zate ayriyetten bi sorayım drek pilips ve nec karsılasssın die bilen arkdaslar tarafından. bened NEC alcam herhal ama acaba sorun cıktıı zaman servis durumu nası olcak servisi ile bilgi var mı . mesela pilips direk urunu alıp yenisini veriomus . abimin yalancısıyım
Ya dert etme Al gitsin işte bir Nec olsun bitsin Bu kadar kişinin elbet vardır bir bildiği di mi ama
Servis konusunda evet Philips çok iyi çalışıyormuş ( okuduğum forumlarda öyle yazıyordu ) Fakat Nec te de sorun olsa sanırım SKY bilişim de sorununu en kısa sürede halleder.Sorunu olanda varmı Nec ile onuda bilmiyorum ama (Genelde sorun medyalarla ilgili idi hep okuduklarım.Fakat yanlışım da olabilir düzeltirseniz sevinirim )Saygılar ....
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-06, 17:22   #12 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

Talking

ARkadaşlar bu bilgi alış verişinin sonunda uzun uğraslarla birlikte(bi de piyasada nec yok) 70 ytl ye bi adet nec 3551 aldım . emek veren herkese teşekkür ederim .
YasErk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-06, 19:26   #13 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
hayırlı olsun
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 02:45   #14 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
ARkadaşlar bu bilgi alış verişinin sonunda uzun uğraslarla birlikte(bi de piyasada nec yok) 70 ytl ye bi adet nec 3551 aldım . emek veren herkese teşekkür ederim .
hadi bakalım geçmiş olsun we güle güle kullan
Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 12:58   #15 (permalink)
evrain
Cool Member

evrain Avatar

Katılım tarihi: 14.04.06
hayırlı olsun güle güle kullan,gerçi bende pioneer aldım.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-06, 02:42   #