Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD writer önerileriniz acil başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "neroda bir test yaptım, bu görüntü bişey ifade ediyor mu bilmiyorum, bi bakın bakalım..." şeklinde özetlenebilir....
o test aynı sartlar altınta iyi bir test olabilir ama medya faktörü de var aynı medya için farklı dvd rw ler test edilerek belki bişeyler elde edilebilir benim bu konuda fazla bir bilgim yok ama sunu söliyim yazma farkı hiç bir yazıcıda öle aman aman büyük farklar olmaz cünkü kullandıkları chipler zaten sınırlı sadece farklı uygılamalr ve fiyat performans değerlendirilmesi yapılması gerekiyo bana göre label flash cok gerekli bişey diil hatta gereksiz ama bazıları için önemli bir özellik ve kullananlar var işte bu yuzden ne için alacağına karar vermek önemli sürekli cd yazdıran birisi için ömür faktörü herseyden önce gelir bence ama ben cok fazla dvd yazdırmıyorum aksine cd cok fazla yazdırıyorum o yuzden bana cd yi hızlı yazdıran bir alet lazımdı vede aldıgımı düşünüyorum ama nec kullananlar cok memnun ben kullanmadım ama bana sorarsan asus ta benim için aynı yani çok kaliteli
hakısın h!j@cker labelflash öyle çok gerekli bişi değil ama fiyat farkı fazla yok philips inkinde normal ile labelflash özelliği olan arasında baya fark var. bence olmuşken o da olsun 80 ne nomal alabilirm ama 100 e onu almak daha mantıklı bence.
bu arada benim DVD alma bi iki hafta sonraya kaldı bi IC7 buldum onu tam öğrenmeye çalışıyorum temizse onu alacam. bu bilgisayarı aldığımda nerdeyse hiçbişi bilmiyodum sonradan öğrendik bi çok şeyi sayenizde arkadaşlar...
çok teşekkür ederim yardımlarınız ve önerileriniz için...