Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

DVD writer önerileriniz acil

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında DVD writer önerileriniz acil başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bugun ya da yarın dvd writer almayı düşünüyorum. fiyatı 100 lirayı geçmesin istyorum. (çok kaliteli ve ucuz derseniz acık ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-06-06, 13:15   #1 (permalink)
generalissimo
Senior Member

generalissimo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.11.05
Nereden: ankara
DVD writer önerileriniz acil

arkadaşlar bugun ya da yarın dvd writer almayı düşünüyorum. fiyatı 100 lirayı geçmesin istyorum. (çok kaliteli ve ucuz derseniz acık geçebilir )
fiyatlara baktım biraz. Daha önceden Nec almayı düşünüyodum o zaman 4550 vardı sanırım ama imkanım olmadı şimdi Nec'in bi sürü modeli var hangisini alcam bilmiyorum.
philips, sony, pioneer, samsung, benq da olabilir. (asus u sevmiyorum ama dvd si çok güzel derseniz düşünebilirim. lg de normalden biraz ucuz olduğu için almayı düşünmüyorum sanki bi terslik var gibi onda)
sesssiz olması da önemli. siyah olursa çok iyi olur.
sürekli dvd yazmam normal bi ev kullanıcısıyım. (zaten benim cdwriter artık okumuyo bazı cd leri yavaşladı ondan alıyorum.)
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 13:20   #2 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

NEC 4571 48x32x48 16x8x16 DVDRW 5xDVDRAM DL.

Başka söze gerek yok. Konuyu kapatabiliriz...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 13:27   #3 (permalink)
generalissimo
Senior Member

generalissimo Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi.

Başka söze gerek yok. Konuyu kapatabiliriz...
yine de kapatmayalım belki başka önerisi olan da vardır ama bunu beğenmiştim tşk ederim
generalissimo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 13:41   #4 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Şaka şaka kapatamam ben zaten konu falan öyle yeteneklerim yok.

Ben kullanıyorum, 2 hafta falan oldu alalı, gayet güzel yazıyor sorun çıkarmadı. Siyahıda var...

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 13:51   #5 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Alıntı:
Şaka şaka kapatamam ben zaten konu falan öyle yeteneklerim yok.

Ben kullanıyorum, 2 hafta falan oldu alalı, gayet güzel yazıyor sorun çıkarmadı. Siyahıda var...
Okuma ve yazma testlerini yapıp buraya eklersen güzel olur..

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:01   #6 (permalink)
servet
Cool Member

servet Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.06.06
Nereden: İSTANBUL
Resimler: 5
asus dvd rw tavsiye ederim

kullanıyorum güzelll
servet şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:22   #7 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Alıntı:
Bishop tarafından iletildi.
O ne ki?
Tabi yaparımda nasıl yapacam o testleri? Nero nun içindeki testler var onlar mı?

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:24   #8 (permalink)
frantic
V.I.Member

frantic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
Alıntı:
Bishop tarafından iletildi.

bu alet bende de var(nec ND-4571). nasıl test yapacaz? hem ben de öğrenmiş olurum kendi cihazımın sonuçlarını, hem de yapabilirsem(*) buraya eklerim

(*)= herhangi bir masaüstü görüntüsünü nasıl foto olarak alabiliyoruz?

Dean MS rüyası...
frantic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:26   #9 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

@frantic

Printscreen tuşuna basıp painte yapıştır, kayıt türü olarakta JPG seçersen daha az yer kaplar...

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:32   #10 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Resimler: 14
Alıntı:
frantic tarafından iletildi.
bu alet bende de var(nec ND-4571). nasıl test yapacaz? hem ben de öğrenmiş olurum kendi cihazımın sonuçlarını, hem de yapabilirsem(*) buraya eklerim

(*)= herhangi bir masaüstü görüntüsünü nasıl foto olarak alabiliyoruz?
Nero Tool'da var dvd testleri. ordan yapabilirsin. resim çekmesinide @yeliz78 arkadaşımda söylemiş zaten.
Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 14:49   #11 (permalink)
tonythetonguc
V.I.Member

tonythetonguc Avatar

Katılım tarihi: 27.06.04
Nereden: Ankara
Alıntı:
O ne ki?
Tabi yaparımda nasıl yapacam o testleri? Nero nun içindeki testler var onlar mı?
Yazma kalitesi testini hiç yapmadan bi yazıcı için nasıl çok güzel başka tercih olamaz diyebiliyosunki?

Philips tavsiye ederim ama piyasada zor bulunuyor. 2400 modeli oldukça iyi diyolar. 2 yıl değiştirme garantisi var.
AMD AthlonXP 2500+ / TT Volcano 12 cooler @ min. rpm / MSI K7N2 Delta-L (NForce2 U400) / 256MB Kingston + 512MB Twinmos = 768MB PC3200 DDR / 40GB Maxtor 7200rpm / MSI RX9550 TD128 250\400@470\700 / Philips 1640P Double Layer 16X DVD-Writer / MSI 16X DVD-ROM / Aopen 300W PSU / 17" Philips 107E2 / CNet ADSL Ethernet Router / SB Live!
tonythetonguc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 15:16   #12 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Resimler: 6
ASUS bu konuda çok iyi.. Bendeki ASUS DVD-RW'i yaklaşık 8 aydır kullanıyorum 2 kere bilgisayarın tozlarını temizlerken 1 metre mesafeden yere düşürdüm hala mükemmel çalışıyor. Elimden DVD yazıcı olarak Samsung, Phillips ve LG geçti. LG gördüğünüz anda kaçın, Samsung ilk 1 ay güzel, sonrasında yavaşlıyor, 5-6 ay içersinde köreliyor ve artık yazmamaya/okumamaya başlıyor. Phillips ise aşırı kaliteli ama çok çabuk bozulabiliyor. Hatta bunu doğrulayabilecek şekilde 3 kere Phillips dvd-rw değiştirdim, hepsi hemen hemen aynı tepkiyi verdi.
Sanırım o yüzden:
Alıntı:
tonythetonguc tarafından iletildi.
2 yıl değiştirme garantisi var.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 16:11   #13 (permalink)
tonythetonguc
V.I.Member

tonythetonguc Avatar

Katılım tarihi: 27.06.04
Nereden: Ankara
Philips in bozulması şansızlık işi.. Ben ve arkadaşımdaki 2 yıldır canavar gibi, belkide eski baba üretimlerden olduğundan. 1640K... Aynı şekilde arkaşınkide kasa yüksekliğinden betona çakıldı...alet takılıydı vidaları unutmuşuz bilgisayar yerdeydi arkadan kaldırdık kasayı yazıcı önden intahar etti Sorunsuz çalışıyor. Ama bozulmasıda daha iyi bi üst modelle değiştiriyolar işte direk DH forumunda birinin sadece yazma kaltesi düşmüş biraz başka hiçbir problem yokmuş.. Gitmiş vermiş yeni modelini vermişler Şimdi abimin CD-Yazıcısı bozuldu merak ediyorum yerine cd yazıcı mı vericekler DVD yazıcı mı
tonythetonguc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 16:25   #14 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Resimler: 6
Olsun. Yine de ASUS tavsiyemdir hala
Xevon çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 16:51   #15 (permalink)
caşua
Rookie Member

caşua Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Nereden: adana mersin
2.5 yıldr LG cd writer 6 aydan beride sony double layer dvd writer kullanyorum.lg yavaş ve gurultulu ancak sony olduka sessiz ,ancak nero yla her ikiside sorunsuz uyumlu çalışıyorlar. ayrica sony nin kutu icinden iki adet front cover i var dolaysyla griyide siyahida kullanabilirsiniz.
caşua çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 18:05   #16 (permalink)
generalissimo
Senior Member

generalissimo Avatar

Bilgisayarım
NEC 4571'in LABELFLASH özelliğide var ben bunu alcam sanırım
bi de test sonuçlarına bakabilirsek daha iyi olur gibi...
generalissimo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-06, 21:25   #17 (permalink)
caşua
Rookie Member